Trabzon Şehitler Nedeniyle Konserleri İptal Etti Rize Bana Mısın Demiyor

Trabzon Şehitler Nedeniyle Konserleri İptal Etti Rize Bana Mısın Demiyor
Pençe-Kilit Operasyonu sırasında terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada 5 askerin şehit olması nedeniyle Ankara'da düzenlenen Trabzon Günleri'nde konserler iptal olurken İstanbul'da düzenlenen Rize Günlerinde ise konserler dur durak bilmiyor.

Rize Valiliği himayesinde Rize İstanbul'da Trabzon ise Ankara'da tanıtım günleri düzenliyor. 

Trabzon, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu sırasında terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada 5 askerin şehit düşmesi nedeniyle güvenlik güçlerine saygı için etkinlik kapsamında planlanan müzikal etkinlikleri iptal ederken, Rize Valiliği himayesinde İstanbul'da düzenlenen Rize Günleri'nde ise konser ve eğlence etkinlikleri iptal edilmedi.

Rize Dernekler ve Vakıflar Birliği Vakfı (RİDEVA) ve İstanbul Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF)'in düzenlediği Rize Günleri başladığı günden itibaren konser ve eğlenceye devam edilirken etkinliklerin 3. gününde de Yunus Emre Arıcı, Zeki Uçkan, Yasemin Yıldız ve Ali Erkan konser verdi.

Rize Valiliği ise şehitlere saygı konusunda İstanbul'daki etkinlikteki müzik eğlencesine seyirci kalmaya devam ediyor.

trabzon-sehitler-nedeniyle-konserleri-iptal-etti-rize-bana-misin-demiyor-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
24 Yorum