Trabzon'da ilk adaylar belli oldu

Trabzon'da ilk adaylar belli oldu
Kongre sürecine giren Trabzonspor'da iki isim başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Trabzonspor'da yönetimin 25 Mayıs'ta olağanüstü genel kurul kararı almasından sonra kulisler hareketlendi. Eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ve eski yöneticilerden Metin Atasoy adaylıklarını açıkladı.

Başkan Sadri Şener'in genel kurula gitmekle sağlıklı bir karar aldığını ifade eden Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un hem saha içi hem dışında bu düzenini değiştirecek bir başkana ihtiyaç duyduğunu öne sürdü.

Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un köklü değişime, yeni bir devrime ihtiyacı var. Devrimi yapacak iradeyi ortaya koyacak başkana ihtiyaç var" diye konuştu.

Trabzonspor'un kalıcı başarıları yakalayamadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, "Küme düşme sözüyle anılması Trabzonspor için bir züldür. Bulunduğu bu konumdan takımı ivedilikle çıkarmaları gerekiyor" dedi.

Eski yöneticilerden Metin Atasoy da yaklaşık bir buçuk yıl önce başkanlığa adaylığını açıkladığını belirterek ekip olarak bu süreden beri hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti.

Trabzonspor'u iyi yerlere taşımak istediklerini söyleyen Atasoy, "Bir kere Trabzonspor restorasyona tabi tutulmayacak. Yeniden yıkılıp yapılacak. Genç, çağdaş, yeni, farklı bir yönetim anlayışla Trabzonspor yönetilmeli. Yaklaşık 100-150 kişilik bir Trabzonspor meclisi kurmak istiyoruz" şeklinde konuştu.