Trabzon'da Uyuşturucu Operasyonu

Trabzon'da Uyuşturucu Operasyonu
Yaklaşık 6 aydır süren çalışma sonucu 4 kişi gözaltına alınırken aynı olayla ilgili daha önce 15 şüpheli hakkında işlem yapılarak serbest bırakılmıştı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 6 aydır yaptıkları çalışma sonucu "Uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak veya bulundurmak" suçuyla ilgili 4 kişiyi gözaltına alırken, aynı olay kapsamında daha önce 15 şüpheli hakkında işlem yapılarak serbest bırakılmıştı.

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda KOM Daire Başkanlığı'nın koordinesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri planlı ve projeli operasyon dosya kapsamında önceki gün yaptıkları operasyonda S.S, Ş.K, S.U ve M.B'yi "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan yakalayarak gözaltına aldı.

trabzonda-uyusturucu-operasyonu-2.jpg

Operasyon kapsamında 7 kilo 574 gram kubar esrar maddesi, 2. 91 gram toz esrar maddesi, 102 adet ectasy hapı, 9.6 gram kenevir tohumu ele geçirilirken aynı olayla ilgili şüpheli B.U hakkında da "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak " suçundan işlem yapılırak serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

trabzonda-uyusturucu-operasyonu-1.jpg