Trabzonlu Eski Vekil: Tüm Karadeniz Gibi Rize de Bir Yayla Cenneti. Görmeyen Kalmasın

Trabzonlu Eski Vekil: Tüm Karadeniz Gibi Rize de Bir Yayla Cenneti. Görmeyen Kalmasın
25. ve 26. dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Rize’deki yaylalardan övgüyle bahsederek takipçilerini bu güzellikleri görmeye davet etti.

25. ve 26. dönem AK Parti Trabzon Milletvekili ve iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerinden Av. Ayşe Sula Köseoğlu, kızı Beyza ile Cuma günü Rize’de yayla ziyaretlerinde bulundu. Eski Milletvekili Av. Köseoğlu, bu ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Rize’nin yaylalarından övgülerle bahsederek takipçilerini bu güzellikleri görmeye davet etti.

Trabzonluların gönlünde “Ayşe Bacı’ olarak taht kurduktan sonra Doğu Karadenizlilerin de “Ayşe Bacı’sı olarak hafızalarda yer edinen Köseoğlu, Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi sınırları içerisinde bulunan Pokut ve Huser Yaylasına gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Rize’nin doğal ve büyüleyici güzelliklerini ön plana çıkararak mutlaka görülmesi gereken yerler olduğunu kaydederek, “Muhteşem güzelliği ile Rize’nin Pokut Yaylası sonbaharda da bir başka güzel. Tüm Karadeniz gibi Rize de bir yayla cenneti. Her mevsim inanılmaz doğal güzelliklerle görsel bir şölen sunuyor size. Gelmeyen, görmeyen kalmasın derim ben. Rize ve yayla demişken Huser Yaylasını görmeden dönmeyin. Gökyüzüne beş kala güneşin batışına tanıklık etmek, bulutların üzerinde bir rüyada kaybolmak ve bu mevsim rengarenk bir doğal güzelliği görmek istiyorsanız mutlaka gitmelisiniz.” dedi.

Paylaşımlarının son bölümünde yayla yollarının elverişsiz ve bozuk olmasından şikayetçi olan . Eski Milletvekili Köseoğlu, yolların bir an önce yapılmasının bölge turizmi için elzem olduğunu kaydederek, “Muhteşem güzellikleri ile Pokut ve Huser Yaylaları sizi başka bir dünyaya götürüyor. Ancak; böylesine bir güzelliğe ulaşmak için bu kadar bakımsız ve ilkel yollardan gitmek gerçekten üzdü beni. Acilen ilgilenilmesi bölge turizmi için elzemdir.” notunu paylaştı.

Öte yandan Rize İl Genel Meclis Başkanlığının bahse konu olan yayla yollarının bakımı için geçen hafta ödenek çıkardığı ve bu hafta içi yolların bakımına başlanacağı öğrenildi.

av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’de-(2).jpgav.-ayse-sula-koseoglu,-rize’de-(1).jpgav.-ayse-sula-koseoglu,-rize’de-(3).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(5).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(7).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(9).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(10).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(8).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(6).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(4).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(3).jpg25.-ve-26.-donem-ak-parti-trabzon-milletvekili-av.-ayse-sula-koseoglu,-rize’deki-yaylalardan-ovguyle-bahsederek-takipcilerini-bu-guzellikleri-gormeye-davet-etti.--(2).jpg