Trabzonspor'da Karadeniz Derbisi hazırlıkları başladı

Trabzonspor'da Karadeniz Derbisi hazırlıkları başladı
Trabzonspor, Karadeniz derbisinde Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başladı.

Trendyol Süper Lig’in 3. Haftasında Karadeniz’in iki komşu şehrinin takımları derbi mücadelesine çıkacak. Çaykur Rizespor ile Trabzonspor’un karşılaşacağı Karadeniz derbisi, 26 Ağustos Cumartesi günü saat: 19.15’te Papara Park Stadı’nda oynanacak. Çaykur Rizespor günü dinlenerek geçirirken Trabzonspor ise Karadeniz derbisi hazırlıklarına akşam seansında yaptığı çalışma ile başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Nenad Bjelica yönetiminde yapılan antrenmanın ilk bölümünde Bordo Mavili oyuncular fitness kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın son bölümünde ise ligin 2. haftasında Galatasaray ile oynanan karşılaşmada forma giyen oyuncular yenileme çalışması, diğer oyuncular tamamlama çalışması yaptı. Antrenmanda Edin Visca da takımla birlikte yer aldı.

Bordo-mavili takım, yarın akşam senasında yapacağı çalışma ile Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına sürdürecek.

trabzonsporda-caykur-rizespor-maci-hazirliklarz-basladi-6.jpg

trabzonsporda-caykur-rizespor-maci-hazirliklarz-basladi-7.jpg

trabzonsporda-caykur-rizespor-maci-hazirliklarz-basladi-8.jpg

trabzonsporda-caykur-rizespor-maci-hazirliklarz-basladi-3.jpg

trabzonsporda-caykur-rizespor-maci-hazirliklarz-basladi-5.jpg

trabzonsporda-caykur-rizespor-maci-hazirliklarz-basladi-1.jpg

trabzonsporda-caykur-rizespor-maci-hazirliklarz-basladi-9.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.