TSYD Rize Temsilcisi Osman Can'ın Anne Acısı

TSYD Rize Temsilcisi Osman Can'ın Anne Acısı
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Rize İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Osman Can'ın annesi Fatma Can tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Rize İl Temsilcisi Gazeteci Yazar Osman Can'ın annesi Fatma Can (98), çoklu organ yetmezliğine bağlı olarak tedavi gördüğü Rize Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Merhume Fatma Can, Rize eşrafından merhum Ahmet Can'ın eşi, Gazeteci Yazar Osman Can ile Orhan ve Metin Can ve Rakibe Kalkavan'ın annesiydi.

Fatma Can'ın cenazesi 8 Şubat 2024 perşembe günü (bugün) ikindi namazına müteakip Sahil Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Pilavdağı Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecek.

osman-can-ve-annesi-fatma-can.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum