TÜBİTAK Başkanından Vali Çeber’e ziyaret

TÜBİTAK Başkanından Vali Çeber’e ziyaret
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde bir dizi program gerçekleştirmek üzere Rize’de bulunan Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

TÜBİTAK Başkanı Mandal, kabulden dolayı Vali Çeber’e teşekkürlerini iletti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çeber Başkan  Mandal’a, “Gerçekleştirdiğiniz kapsamlı araştırma ve çalışmalarla üniversitelerimizden okullarımıza öğrencilerimizi bilimle yetiştirmenizden dolayı memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim. Rize’nin bilim üreten şehirlerden biri olarak anılması için ilimizde yürütülen bilimsel çalışmaları takip ediyor ve destekliyoruz.” dedi.

Ziyarette Başkan Mandal’a, Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin ve Vali Kemal Çeber’in eşi Neslihan Ayan Çeber de eşlik etti.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretin sonunda, TÜBİTAK Başkanı Mandal’a, Vali Kemal Çeber günün anısına hediye takdim etti.

tubitak-baskanindan-vali-ceber’e-ziyaret-(1).jpgtubitak-baskanindan-vali-ceber’e-ziyaret-(2).jpgtubitak-baskanindan-vali-ceber’e-ziyaret-(3).jpg