Tüm Gücümüzle Savaşacağız!

Tüm Gücümüzle Savaşacağız!
Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Süper Lig'e yükselebilmek için play-off maçlarında tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Bank Asya 1. Lig play-off yarı final ilk maçında pazartesi deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, Süper Lig'e yükselebilmek için play-off maçlarında tüm güçlerini ortaya koyacaklarını söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, camia olarak Süper Lig'e çıkacaklarına inandıklarını belirterek, ''Sezon boyunca iyi bir grafik çizmemize rağmen beklenmedik puan kayıpları bizi ilk ikinin dışında bıraktı. Ancak, Süper Lig'e play-off'tan yükselme şansımız var. Süper Lig'e yükselebilmek için play-off maçlarında tüm gücümüzü ortaya koyacağız'' dedi.

Play-off maçlarında her şeyin çok zor olduğunu ifade eden Ferah, ''Ancak biz tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Futbolcu arkadaşlarım her şeyin bilincinde. Çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Rakibimizin de gücünü biliyoruz. İlk maç çok önemli. Bu maçta alınacak sonuç, ikinci maçın stratejisini çok etikleyecek. Bu nedenle ihtiyaç duyduğumuz skoru almak için çok sabırlı olacağız'' diye konuştu.

Play-off maçlarında taraftarın çok önemli olduğunu kaydeden Ferah, şunları söyledi: ''Taraftarımızı play-off maçlarında yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği bizim gücümüzü artıracaktır. Çaykur Rizespor taraftarı play-off maçlarının heyecanını yaşamıştır. İki kez play-offtan Süper Lig'e çıkma sevinci yaşadık. Bu yıl tekrar aynı sevinci taraftarımızın desteği ile yaşamak istiyoruz.''