TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Fil'den Terör Açıklaması: Türkiye, Kaosa Sürüklenen Bir Ülke Olmayacak

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Fil'den Terör Açıklaması: Türkiye, Kaosa Sürüklenen Bir Ülke Olmayacak
TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Kayseri’de gerçekleştirilen hain terör saldırısına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Başkan Fil açıklamasında şunları kaydetti: Cumartesi sabahı 08,45'te Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında meydana gelen ve çarşı iznine  çıkan Mehmetçiğin ve RİZEmizin evladı Uğur KORKMAZ'ın da içinde bulunduğu sivil otobüsü hedef alan terör saldırısını şiddetle kınıyoruz.
   Türkiye’nin refah ve kardeşlik iklimini bozmaya çalışanlar hain oyunlarına devam etmektedirler. Yaş, cinsiyet, masumiyet aramayan ve canlara ve Rizeli hemşehrimiz Uğur KORKMAZ,a 
 alçakça kıyan bu canilere en güzel cevabı yineleyerek söylüyoruz ki; birlik ve beraberliğimizi koruyup,  birbirimize her zamankinden daha fazla kenetlenerek vereceğiz. Bizler millet olarak bu oyunun farkındayız ve devletimizin her zaman olduğu gibi şimdi ve bundan sonra da her daim yanında olacağız.
   Milletimizin huzur ve her alandaki istikrarlı yükselişine terörizm ve darbe teşebbüsüyle engel olmayı denediler; ancak başarılı olamadılar. Şimdi ise bu alçak ve kahpe  yollarla; aziz milletimizi korkuya sürüklemeye ve inandığı davadan vazgeçirmeye çalışıyorlar. Bu topraklar ve bu millet her şeyi sabırla karşılar ama HAİNLİĞİ asla affetmez ve bundan sonra da etmeyecektir. İçerideki ve dışarıdaki terör grupları ve destekçileri şunu bilsinler ki Güçlü Türkiye, kaosa sürüklenen bir ülke olmayacak, bilsinler ki bizleri korkutamayacaklar ve her zaman karşılarında güçlü bir iradeyi bulacaklar.
   Bu elim saldırıda, şehit düşen askerlerimize ve vatandaşlarımıza ve Hemşehrimiz kardeşimiz RİZEmizin evladı  ŞEHİT Uğur KORKMAZ'a Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar Ve SABIR  diliyorum. Allah bu millete zaferi her zaman nasip edecektir.
Şehit kardeşimiz Uğur KORKMAZ'a son görevimizi yapmak için bugün(PAZARTESİ) öğlen Rize merkez Sahil Camiinde Cenaze namazını kılıp inşallah ebediyyete uğurlayacağız ALLAH Cc Rahmet eylesin amin.