Tümsiad Rize Üye Ziyaretlerinde

Tümsiad Rize Üye Ziyaretlerinde
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil'in, dernek üyelerini iş yerlerinde ziyaret ettiği bildirildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Serdar, İsmail Mollamahmutoğlu, Yusuf Akgün, Sadettin Türüt ve İl Genel Sekreteri Ali Öksüz ile birlikte üyeleri ziyarete devam eden Başkan Fil, üyelerden Hasan Fehmi Özen'e (Matrix Bilgisayar), Osman Keçoğlu'na (Keçoğlu Kuyumculuk), Nazım Köse'ye (Pınar Sıhhi Tesisat-Vitra - Artema Servisi), Müstecip Peçe'ye (İkia Yapı Ltd. Şti.) ve Sedat Ak'a (Cennet Dekorasyon)katılım Belgelerini takdim etti.

Fil yazılı açıklamasında, ziyaretlerin sürekli olarak yapılmasını sağlayarak üyelerle aralarındaki iletişimi daha da güçlendirip üyelerimize katkı sağlayacağını umut ettiklerini belirtti.

Rize şubesinin eğitim programlarına öncelik verdiğini ifade eden Fil, şunları kaydetti: ''Üyelerin kurumsallaşmasını sağlayarak onlarla birlikte eğitim programlarını yürütüyoruz. Her işin başı eğitim. Üyelerimize fayda sağlayacak her türlü eğitim programını öncelikle kendi havuzumuzdan sağlamaya çalışıyoruz. KOSGEB ve DOKA gibi kurumların vermiş oldukları eğitimin faydalı olduğumuzu düşünüyoruz.''

tumsiad-rize-uye-ziyaretlerinde-7.jpg

tumsiad-rize-uye-ziyaretlerinde-4.jpg

tumsiad-rize-uye-ziyaretlerinde-1.jpg

tumsiad-rize-uye-ziyaretlerinde-2.jpg

tumsiad-rize-uye-ziyaretlerinde-3.jpg

tumsiad-rize-uye-ziyaretlerinde-5.jpg

tumsiad-rize-uye-ziyaretlerinde-6.jpg