Tümsiad Rize'de Abdülbaki Fil 4. Kez Başkan

Tümsiad Rize'de Abdülbaki Fil 4. Kez Başkan
TÜMSİAD RİZE Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil, 5. Olağan Genel Kurulunda 4. Kez başkanlığa seçildi.

TÜMSİAD RİZE Şubesi, 5. Olağan Genel Kurulunu kendi binasının konferans salonunda gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede mevcut başkan Abdülbaki Fil, 4. Kez başkanlığa seçildi.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil kongrede yaptığı konuşmada, Dünyada 55 ülkede Türkiye`de 57 şubesi 20.000`e yakın üyesi ile ülkemizin kalkınması için çalışan bir işadamları derneği olan TÜMSİAD`da hep birlikte çalışılması gerektiğini ve yönetime yeni katılanların TÜMSİAD teşkilatına yeni bir canlılık sağlayacağına inandığını belirtti.

TÜMSİAD Rize Şubesi Üyelerine ve iş adamlarına daha verimli ve kaliteli hizmette bulunmalarını temenni eden Fil, “TÜMSİAD Rize Şubemizin, kuruluşundan bugüne kadar bizi yalnız bırakmayan, katkıda bulunan, tüm kardeşlerimize, üyelerimize teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Yönetime yeni seçilen arkadaşlarla Rizemize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyor ve arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

İŞTE TÜMSİAD RİZE’NİN YENİ YÖNETİMİ

Abdulbaki Fil Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Salih Serdar, İsmail Mollamahmutoğlu, Muhammet Vedat Kabil, Coşkun Yeğen, Osman Köseoğlu, Aziz Karali, Süleyman Öksüz, Seyfeddin Uzun, Emin Diler, Temel Kanbur, Yasin Şimşek, Abdulaziz Avcı, Hasan Fehmi Özen, Mustafa Tabak, Hızır Yılmaz Türüt, Muhammet Korkmaz, Şafak Baloğlu, Murat Sadettin Türüt, Mahmut Bakır, Mehmet Vahit Alemdaroğlu, Ahmet Karaali ve Yakup Karanfil.

tumsiad-rize-subesi-yeni-yonetimi.jpg