TÜMSİAD Rize’den Baro ve MHP’ye Ziyaret

TÜMSİAD Rize’den Baro ve MHP’ye Ziyaret
TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Baro Başkanı Avukat Peçe ve MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şube Başkanı Abdülbaki Fil, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle Rize Baro Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda Baro Başkanlığına seçilen Av. Ümit Peçe ile MHP Rize İl başkanlığına atanan İhsan Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Baro Başkanı Av. Peçe’ye yapılan ziyarette ilin sosyal ve hukuki sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan Fil, kentteki kamu yatırımları sırasında kamulaştırma ile ilgili yaşanan sorunların çözüm noktasında Peçe’den destek istedi.

Av. Peçe, gerçekleşen nezaket ziyareti dolayısıyla misafirlerine teşekkür ederek, Rize Barosu olarak vatandaşların mağduriyetlerinin önüne geçilmesi yönünde destek sözü verdi.

tumsiad-rizeden-rize-barosuna-ziyaret-(1).jpg

Fil, MHP Rize İl Başkanlığına gerçekleştirdikleri ziyarette ise Alkan’a ilimiz gençliği ile alakalı bir çok sorunun olduğunu, bu sorunlara da birlikte parmak basacaklarını belirterek, TÜMSİAD olarak gereken desteği vereceklerini kaydetti.

Alkan, TÜMSİAD’ın gençlikle alakalı sorunlarla ilgilenmesinin önemli olduğunu belirterek, ortak çalışmalarda yer almanın Rize gençliğinin menfaatine olacağını kaydetti ve yapılan ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Her iki ziyaretin sonunda Fil, 15 Temmuz isimli kitapları Av. Peçe ve Alkan’a takdim etti.

tumsiad-rizeden-mhp-rizeye-ziyaret-(2).jpgtumsiad-rizeden-mhp-rizeye-ziyaret-(1).jpgtumsiad-rizeden-rize-barosuna-ziyaret-(2).jpgtumsiad-rizeden-rize-barosuna-ziyaret-(3).jpg