Tümsiad Rize'den Hem Ziyaret Hem Katılım Belgesi

Tümsiad Rize'den Hem Ziyaret Hem Katılım Belgesi
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şubesi Başkanı Abdulbaki Fil'in, dernek üyelerini iş yerlerinde ziyaret ettiği bildirildi.

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki Fil ve Yönetim Kurulu, üyelerini makamında ziyaret etmeye devam ediyor.

TÜMSİAD Başkanı Fil, açıklamasında, ziyaretlerin sürekli yapılmasının sağlanarak üyelere katkı sağlayacağının umut edildiğini belirterek "Bu ziyaretlerin sürekli olarak yapılmasını sağlayarak üyelerimizle aramızdaki iletişimi daha da güçlendirip üyelerimize katkı sağlayacağını umut ediyoruz." dedi. Fil ziyaretlerin ardından Kaçkar Petrol'dan İsmail Şişman ile Kuaför Kadir'den Abdulkadir Sarıhan ve Altınoluk Kuyumculuk'tan Cemil Serdar'a Katılım Belgesini takdim etti.

tumsiad-rize-den-hem-ziyaret-hem-katilim-belgesi-5.jpg

tumsiad-rize-den-hem-ziyaret-hem-katilim-belgesi-3.jpg

tumsiad-rize-den-hem-ziyaret-hem-katilim-belgesi-2.jpg

Rize şubesinin eğitim programlarına öncelik verdiğini ifade eden Fil, üyelerin kurumsallaşmasını sağlamak için onlarla eğitim programlarının yürütüldüğünü kaydetti.

Fil, üyelere fayda sağlayacak her türlü eğitim programını öncelikle kendi havuzlarında sağlamaya çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:  ''2013 yılında eğitim programlarımız daha dolu olacak, bu yüzden 2013 yılının eğitim takvimini bitirmek üzereyiz. Üye ziyaretlerimiz ve derneğimize yeni katılan üyelerimize yönelik ziyaretlerimiz devam edecektir. Bu şekilde gerçekleştirilen ziyaretlerden üyelerimizin isteklerini, varsa sorunlarını çözüme kavuşturmak için yardımcı olmaya çalışıyoruz.''

Üye ziyaretlerine Şube Başkanı Abdulbaki Fil, Yönetim Kurulu Üyeleri Salih Serdar, İsmail Mollamahmutoğlu, Yusuf Akgün ve İl Genel Sekreteri Ali Öksüz katıldı.

tumsiad-rize-den-hem-ziyaret-hem-katilim-belgesi-1.jpg

tumsiad-rize-den-hem-ziyaret-hem-katilim-belgesi-4.jpg

tumsiad-rize-den-hem-ziyaret-hem-katilim-belgesi-6.jpg