Tümsiad'dan Kutlu Doğum Haftası Açıklaması

Tümsiad'dan Kutlu Doğum Haftası Açıklaması
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Rize Şube Başkanı Abdulbaki FİL “KUTLU DOĞUM” haftası ile ilgili bir tebrik yayınladı.

 

TÜMSİAD Rize Şube Başkanı Abdulbaki FİL, açıklamasında "24 Yıldan beri her yıl büyük bir coşku ve heyecanla kutladığımız “Kutlu Doğum Haftasında” Kâinatın bütün güzelliklerinin odaklandığı tek şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.)dünyaya teşriflerini kutlarken, onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlâkını tanımaya, âlemlere rahmet olarak gönderildiği bizzat Yüce Allah tarafından bildirilen Hz. Muhammed (S.A.V) insanlığın manen hayat bulmasına sebep olmuş ve olmaya devam etmektedir dedi.
Kutlu doğum haftasın da arzumuz; bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan Hz. Peygamberin O'nun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlığı merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini anlamak, onun ortaya koyduğu örnek ahlâkı özümsemek, ona duyulan derin sevgiyi gönüllerden sözlere ve toplumsal bilince aktarmaktır.
Bu vesile ile başta RİZE İl Müftülüğümüz bünyesinde  görev yapan imam hatiplerimiz olmak üzere ve “KUTLUDOĞUM” etkinliklerine emeği geçenlere teşekkür ediyorum.14-20 Nisan 2013 tarihleri arasında kutladığımız, Kutlu Doğum Haftasının bütün insanlığa sevgi, rahmet, kardeşlik, huzur ve barış getirmesini Yüce Allah'tan niyaz eder, saygılar sunarım.