Türk Eğitim Sen Futbol Turnuvası Sona Erdi

Türk Eğitim Sen Futbol Turnuvası Sona Erdi
Türk Eğitim Sen Rize Şubesi tarafından eğitim çalışanları arasında dostluk, tanışma ve kaynaşmayı sağlamak adına sosyal bir proje olarak organize edilen halı saha futbol turnuvası gerçekleştirdi.

TBMM'nin açılışının 96.yıldönümü olan 23 Nisan 2016 tarihinde başlayan ve 5 Mayıs 2016 tarihinde sona eren Halı Saha Futbol Turnuvasında mücadele eden 15 takımda dereceye giren takımları ödülleri takdim edildi.

celal.jpg

Türk Eğitim Sen Rize Şube Başkanı Celal AKARSU, turnuvadaki amaçlarının eğitimciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi. AKARSU;“”Eğitim camiasının birlik beraberliği ve kaynaşması için Türk Eğitim Sen olarak sosyal ve kültürel faaliyetler düzenlemeye devam ederek bu yıl ilkini düzenlediğimiz Futbol Turnuvasını da geleneksel hale getireceğiz, bu turnuva da emeği geçen, turnuvaya katılan herkese Türk Eğitim Sen Rize Şubesi Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Final karşılaşması Yapraklar Ortaokulu - Kömürcüler Ortaokulu arasında oynandı. Karşılaşma da Yapraklar Ortaokulu Kömürcüler Ortaokulunu 4-2 yenerek şampiyon oldu.

turk-egitim-sen-futbol.jpg

Pazar TES’in 3.olduğu turnuvada ilk 3'e giren takımlara ödülleri verildi. Turnuva da Şampiyon olan Yapraklar Ortaokuluna; kupa, yarım altın ve madalya, 2. olan Kömürcüler Ortaokuluna Çeyrek altın, 3. olan Pazar TES’e ise gram altın hediye edildi.

Ayrıca 11 gol atarak turnuvada gol kralı olan Murat Erhan AKSOY’a  plaket takdim edildi. 

5-026.jpg4-016.jpg3-044.jpg