Türk Telekom, pazar günü bedava konuşturacak

Türk Telekom, pazar günü bedava konuşturacak
Türk Telekom, Ev Avantaj Akşam ve Ev Avantaj Uzun paketlerindeki avantajları genişlettiğini bildirdi.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre aboneler, bu paket tarifelerdeki bedava dakikaları şehiriçine ek olarak şehirlerarası ev ve iş telefonu aramalarında da kullanabilecek.

Aboneler, Ev Avantaj Akşam paket tarifesiyle, akşam 18.00'den sonraki gün sabah 08.00'e kadar şehiriçi bedava konuşma imkanına sahipken, şimdi aynı zamanda şehirlerarasını da aynı saatler arasında bedava arama imkanına kavuştu. Ev Avantaj Uzun paketiyle ise, 15 kuruş karşılığında tam bir saatlik şehiriçi ev ve iş telefonu yönüne arama yapılabiliyor. Şimdi aynı şartlar, şehiriçi aramalarına ek olarak şehirlerarasına da tanınarak tarifenin avantajları genişletildi. Hem EV Avantaj Akşam hem de Ev Avantaj Uzun paket tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri, ayrıca tanınan imkan ile Pazar günü tüm gün şehiriçi ve şehirlerarası bedava konuşma imkanına sahip oldu.

Hem Ev Avantaj Akşam hem de Ev Avantaj Uzun paket tarife kullanıcıları, ayrıca yılsonuna kadar akşam 7'den sabah 7'ye kadar şehiriçi ve şehirlerarası bedava konuşma kampanyasından ve ev telefonundan cep telefonunu 30 Haziran 2010'a kadar tüm vergiler dahil dakikası 6.5 kuruşa arama avantajlarından da faydalanabiliyor. Böylece Ev Avantaj tarifeleri ile ev telefonundan sadece ev telefonları değil cep telefonları da ucuza aranabiliyor.

Ev Avantaj Akşam ve Ev Avantaj Uzun paket tarifeleri, yenilenen avantajlarıyla aylık tüm vergiler dahil 19.90 TL fiyatıyla Türk Telekom müşterilerine sunuluyor. İki tarifede de aylık 3 bin dakikalık adil kullanım limiti uygulanıyor. Limiti aşan dakikalar ile 08.00-18.00 arasında yapılan şehir içi ve şehirler arası görüşmeler 9,9 kuruş olarak ücretlendiriliyor. GSM aramalarının dakika ücreti ise tüm vergiler dahil 37 kuruş olarak uygulanıyor. Ev Avantaj Akşam ve Ev Avantaj Uzun tarifelerini kullanan Türk Telekom müşterileri, aynı zamanda 2010 yılı sonuna kadar "7'den 7'ye Bedava" ve 30 Haziran'a kadar "Cepten Evi Aramanın En Ucuz Yolu (6,5 kuruş/ dakika)" kampanyalarından da yararlanabiliyor.