Turkcell CEO'su Ciliv Rize'de

Turkcell CEO'su Ciliv Rize'de
Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv, Rizeli Ünlü İşadamı Galeri Muzaffer lakabıyla tanınan Muzaffer Aslan'a ziyarette bulundu.

Turkcell CEO'su Süreyya Ciliv beraberinde Turkcell Bölge Sorumlularıyla dün akşam Rize'ye gelerek Rizeli ünlü iş adamı Galeri Muzaffer lakabıyla tanınan Muzaffer Aslan'a ziyarette bulundu.

Ünlü işadamı Muzaffer Aslan, sahibi olduğu Turkcell Tim'de konuk ettiği Ciliv'e çalışmaları hakkında bilgi verdi. İşadamı Aslan, ayrıca Ciliv'in ilimizde bulunmasından ve ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

muzaffer-aslan-sureyya-ciliv-1.jpg

muzaffer-aslan-sureyya-ciliv-3.jpg

CEO Ciliv ise yeni restore edilen Galeri Muzaffer Turkcell Tim mağazasını ziyaret maksadıyla Rize'ye geldiğini kaydederek, mağazanın yeni halinin Aslan'a ve Turkcell'e yakışır bir hale geldiğini söyledi.

Rize'ye ilk kez geldiğini kaydeden Turkcell CEO'su Ciliv, Rize'nin gelişmekte olduğu küçük, şirin bir şehir olmasına rağmen kendileri için önemine değinerek Rize'nin ülke yönetiminde söz sahibi olduğunu ve ülke ekonomisine katkısının yadsınamaz olduğunu kaydetti. 

muzaffer-aslan-sureyya-ciliv-rize.jpg

Ziyaret sonrasında Galeri Muzaffer Turkcell Tim Personeliyle hatıra fotoğrafı çektiren Ciliv, Rize'de bulunmaktan ve Muzaffer Aslan'ı ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.

muzaffer-aslan-sureyya-ciliv-4.jpg

muzaffer-aslan-sureyya-ciliv-2.jpg