Turkcell Zeka Gücü Projesi Rize'de

Turkcell Zeka Gücü Projesi Rize'de
Turkcell'in özel yetenekli öğrencilerin, yeni nesil teknoloji ve eğitimlerle gelişimi için 2016'da hayata geçirdiği "Zeka Gücü Projesi" kapsamında Rize'de teknoloji laboratuvarı açılacak.

Turkcell'in Milli Eğitim Bakanlığı himayesinde 2016'da başlattığı "Zeka Gücü Projesi" kapsamında 12 Kasım Pazartesi günü Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Güler’in katılımıyla Rize Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi'nde teknoloji laboratuvarı açılacak.

Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.'den yapılan açıklamada, "Türkiye’nin geleceğinin teknoloji destekli eğitimle şekilleneceği inancıyla, Turkcell olarak üstün ve özel yetenekli öğrencilerin gelişimine katkı sunmaya devam ediyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) ile işbirliği kapsamında başlattığımız Zeka Gücü projemizi, şimdi de Rize’deki çocuklarımıza ulaştırıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi Hilmi Güler’in de 12 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilecek açılışa katılacağı belirtilerek, Güler'in Engelsiz Eğitim Programı kapsamında hizmete başlayan Müzik Sınıfı’nı da ziyaret edeceği kaydedildi.