Türkiye'de Kemal Sunal Rize'de RİGG

Türkiye'de Kemal Sunal Rize'de RİGG
Türk sinemasının ünlü ismi Kemal Sunal'ın filmleri yıllar geçse de beyazperdede nasıl vazgeçilmezler arasında yer alıp tekrar tekrar izleniyorsa Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG)...

Türk sinemasının ünlü ismi Kemal Sunal'ın filmleri yıllar geçse de beyazperdede nasıl vazgeçilmezler arasında yer alıp tekrar tekrar izleniyorsa Rize İçin Genç Girişim Derneği (RİGG) tarafından sahnelenen "Kuyis Kıyamet" adlı doğaçlama tiyatro oyunuda aynı şekilde tiyatro alanında bir rekora koşuyor!

RİZE'DE YİNE KUYİS YİNE KIYAMET KOPTU!!!

Hatice Semiz'in yönetmenliğini yaptığı Gazeteci Turgay Ayhan ve Radyo DJ’i Ahmet Pervane’nin sunuculuğunu üstlendiği 32 kişilik ekip tarafından hazırlanılıp sahnelenen "Kuyis Kıyamet" adlı doğaçlama tiyatro oyunu dün akşam 5. kez tiyatroseverlerle buluştu. Program daha öncekiler gibi yine seyircilerin gülme krizine girmesini sağladı. Doğaçlama tiyatro oyununda seyirciler de zaman zaman rol alırken düzenlenen yarışmalarda birinciliği elde edenlere sürpriz hediyeler verildi.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde 5. kez sahnelenen oyun,  izleyiciler tarafından pür dikkatle takip edilirken daha önceki gösterimlerde de olduğu gibi yine izleyicileri kahkaha krizine soktu. Dün akşamki oyunu izleyenler arasında Rize İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, Rize İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim, Ak Parti Rize Merkez İlçe Eski Başkanı Ali İhsan Yazıcı, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Yazıcı da yer alırken oyunu yaklaşık 500 kişi izledi.

kuyis-kiyamet-4.jpg

Program sonrası duygu ve düşüncelerini ifade eden bir konuşma yapan RİGG Başkanı ve Yönetmen Hatice Semiz, katılan tüm konuklara ve ekibine teşekkürlerini sunarak, “Konuklarımızın salondan mutlu ayrılması bizleri de her zaman mutlu ediyor. RİGG ekibi olarak 2-5 Mart tarihleri arasında Ankara’da 3’üncü kez düzenlenecek olan Rize Tanıtım Günleri etkinliğinde yer alacağız. Ekibimizle Ankara’daki Rizeliler’e ve etkinliğe katılacak olan konuklara yöremizden performanslarımızı sunacağız. Bu coşkuyu yaşamak isteyen Ankara’daki konuklarımızı bekliyoruz” dedi.

kuyis-kiyamet-1.20120219140143.jpg

kuyis-kiyamet-2.jpg

kuyis-kiyamet-3.jpg

kuyis-kiyamet-5.jpg

kuyis-kiyamet-7.jpg

kuyis-kiyamet-8.jpg

ahmet-pervane-turgay-ayhan.jpg

kuyis-kiyamet-9.jpg

kuyis-kiyamet-12.jpg

kuyis-kiyamet-6.20120219140431.jpg

kuyis-kiyamet-11.jpg

kuyis-kiyamet-10.jpg

DİĞER FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...