Türüt: "Bu Toprakların Evlatları Sancağını Daima Düştüğü Yerden Kaldırmıştır"

Türüt: "Bu Toprakların Evlatları Sancağını Daima Düştüğü Yerden Kaldırmıştır"
16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylaması kampanyası çalışmalarını sürdüren Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, bu toprakların evlatlarının kendi gerçeklerini anladığını, sancağını daima düştüğü yerden kaldırdığını kaydetti.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, bu toprakların evlatlarının kendi gerçeklerini anlamış, sancağını daima düştüğü yerden kaldırdığını ifade ederek, “Bizler, dokularımıza, düzenimize, doğrularımıza uygun olduğu için referandumda ‘Evet’ diyeceğiz” dedi.

Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylaması kampanyası için seçim ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Başkan Türüt, Taşlıdere ve Hamidiye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

sadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(5).jpg

Vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmede bulunan Türüt,  ülkenin gelişmesini istemeyen düşmanların tavırlarına dikkat çekti, “Bizler, dokularımıza, düzenimize, doğrularımıza uygun olduğu için referandumda “evet” diyeceğiz. Bu toprakların evlatları kendi gerçeklerini anlamış, sancağını daima düştüğü yerden kaldırmıştır” dedi.

sadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(3).jpg

Türüt, kararsız seçmenlerin rahat karar vermelerini sağlamak amacıyla anayasa değişiklik maddelerinin iyi anlatılması gerektiğini kaydederek, “Bu anayasanın maddeleri iyi anlatılmalı. Ülkemizin geleceği için, kurumsal bir yönetim şekli için etrafımızda muallâkta olanlara açıklayarak rahat karar vermeleri noktasında yardımcı olmalıyız.” diye konuştu.

sadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(7).jpg

Merkez İlçe Başkanı Türüt’e ziyaretlerinde eşlik eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise seçimlerde en çok iki ilin merak edildiğini, bu illerden bir tanesinin İstanbul, diğerinin Rize olduğunu kaydederek, Rize’nin Cumhurbaşkanımızın memleketi olduğundan Rizelilerin omuzlarımızdaki yükün büyük olduğunu ve Cumhurbaşkanımızın sevincini ikiye katlamak için bu anayasayı etrafımızdakilere anlatmamız gerektiğini belirtti.

sadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(4).jpgsadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(14).jpgsadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(9).jpgsadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(13).jpg

sadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(1).jpgsadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(17).jpgsadettin-turut,-taslidere-ve-hamidiyede-(16).jpg