Türüt: Her Sağlıklı İnsan Engelli Adayıdır

Türüt: Her Sağlıklı İnsan Engelli Adayıdır
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, 10-16 Mayıs Engelliler haftası dolayısıyla işitme engelli sporcuların temsilcileriyle buluştu.

Sporcuları makamında ağırlayan Türüt, nazik ziyaretlerine ve  çeşitli hediyelerine teşekkür ederek, "Toplumumuzda önemli bir yeri bulunan engelli vatandaşlarımızı hayatın her alanında teşvik ederek onların yaşama sevgisini pekiştirmeliyiz. Unutmamalıyız ki her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Aslında engel vücutta, ayakta kulakta veya herhangi bir uzvumuzda değil kafamızda ya da gönüllerimizdedir. Hayattaki en büyük engelimiz belki de önyargılarımızdır. Engelli olmak veya engelli doğmak bir kusur değildir. Yeter ki yaşadığımız her türlü zorluğa rağmen daha kötüleri olduğunu da bilerek hayat sevincimizi kaybetmeyelim. Vicdanımızı sakatlayarak vicdan engelli olmayalım. Her birimiz engelli insanlarımızın daha rahat yaşayabileceği bir dünya kurmak için elimizden geleni yapmalıyız.Engelli vatandaşlarımızın, sorunlarını gündeme getirmek, vatandaşlarımızın bu alandaki çalışmalarına dikkat çekmek amacıyla düzenlenen Engelliler Haftası’nda, engelli vatandaşlarımıza daha sağlıklı ve güvenli bir hayat diliyor saygılar sunuyorum" dedi.

sadettin-turut,-isitme-engelli-sporcularin-temsilcileriyle-bulustu1.jpgsadettin-turut,-isitme-engelli-sporcularin-temsilcileriyle-bulustu2.jpg