Türüt: Rizemizi Yine Türkiye Birincisi Yaparak, Sonucu Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Hediye Edeceğiz

Türüt: Rizemizi Yine Türkiye Birincisi Yaparak, Sonucu Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a Hediye Edeceğiz
Ak Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, "İnşallah bu seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. Rizemizi yine Türkiye birincisi yaparak, alacağımız sonucu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğiz" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili adayı Osman Aşkın Bak, Sakarya Milletvekili Salarhalı Şaban Dişli, Rize merkeze bağlı Karayemiş, Ambarlık, Karasu ve Küçükçayır köylerini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Şaban Dişli'ye AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu üyesi ve Merkez İlçe Koordinatörü Recep Taylan, İl Yönetim Kurulu üyesi Sultan Uzun, Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Muhittin Aydın Bilsel ve  çok sayıda teşkilat mensubu eşlik etti.

ak-parti-rizede-secim-calismaisnda-(3).jpg

Osman Aşkın Bak, Şaban Dişli ve beraberindeki ekip, önce Karayemiş köyündeki vatandaşlarla bir araya gelerek, oradan Ambarlık köyüne geçti. Burada Ambarlık Köyü çay fabrikasını gezerek çayın, çay bahçelerinden paket aşamasına kadar geçen süreciyle ilgili Fabrika yetkililerinden bilgi aldı ve  fabrika çalışanlarıyla sohbet ettiler.

ak-parti-rizede-secim-calismaisnda-(4).jpg

Gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Sadettin Türüt, "Bugün değerli Milletvekillerimiz Osman Aşkın Bak ve Şaban Dişli ile beraber Salarha deremizdeyiz. Deremizin insanı her zamanki misafirperverliğiyle bizi bağrına basmıştır. Sizlere çok teşekkür ediyoruz. Hepiniz biliyorsunuz ki bu önümüzdeki seçim Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinin gelmiş geçmiş en önemli seçimidir. Bu seçim Yeni Türkiye'nin inşasında bir dönüm noktasıdır. Şer odaklarının üzerimize oynamaya çalıştığı kirli oyunu bozmak için hepinizi 7 Haziran Pazar günü sandığa çağırıyoruz. Hep birlikte el ele vererek bugünlere geldik. Çok zor süreçlerden geçtik. Teşkilatlarımızla birlikte çok seçim geçirdik. İnşallah bu seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağız. Rizemizi yine Türkiye birincisi yaparak, alacağımız sonucu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edeceğiz" dedi.

Ambarlık köyündeki ziyaretlerden sonra Karasu ve Sakarya Milletvekili Şaban Dişili'nin de memleketi olan Küçükçayır'a geçildi  ve program Andon Ilıca mevkiinde son buldu.

ak-parti-rizede-secim-calismaisnda-(1).jpgak-parti-rizede-secim-calismaisnda-(2).jpgak-parti-rizede-secim-calismaisnda-(5).jpgak-parti-rizede-secim-calismaisnda-(6).jpg