U20'de Çeyrek Final Maçları Bugün Başlıyor

U20'de Çeyrek Final Maçları Bugün Başlıyor
Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen FIFA U20 Dünya Kupası çeyrek final maçları 6 ve 7 Temmuz'da Rize, Bursa, Kayseri ve İstanbul'da.

Çeyrek final eşleşmeleri ve karşılaşmaların programı şöyle;

Fransa - Özbekistan

Çeyrek final maçlarının ilki Fransa ile Özbekistan arasında 6 Temmuz Cumartesi günü Rize'de. Yeni Şehir Stadı'nda, saat 18.00'deki, karşılaşmanın hakemleri; Brezilya Futbol Federasyonu'ndan Sandro Ricci, Alessandro Rocha ve Emerson de Carvalho. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Vera (Ekvador).

Uruguay - İspanya

Uruguay ve İspanya'nın rakip olduğu günün ikinci çeyrek final maçı ise Bursa Atatürk Stadı'nda. Saat 21.00'deki karşılaşmanın hakemi, Meksika Futbol Federasyonu'ndan Roberto Garcia. Garcia'nın yardımcıları Luis Jose Camargo ve Alberto Morin ( Meksika). karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Walter Lopez (Guatemala).

7 TEMMUZ PAZAR GÜNÜNÜN PROGRAMI

Irak - Güney Kore

7 Temmuz Pazar günkü çeyrek final maçlarının ilkinde, Irak ile Güney Kore maçı Kayseri'de. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 18.00'deki maçın hakemleri, Avustralya Futbol Federasyonu'ndan Benjamin Williams, Matthew Cream ve Hakan Anaz. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bakary Gassama ( Gambiya).

Gana - Şili

Gana-Şili maçı ise 7 Temmuz Pazar günü İstanbul'da. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda, saat 21.00'deki karşılaşmanın hakemi, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Nicola Rizolli. Rizolli'nin yardımcıları Renato Feverani ve Andrea Stefani. Maçın dördüncü hakemi ise Viktor Kassai ( Macaristan)