UFUK Meşrubat ve Sandıkçı Ailesinin Acı Günü!

UFUK Meşrubat ve Sandıkçı Ailesinin Acı Günü!
Ordu’da gıda sektöründe hizmet veren UFUK Meşrubat’ın sahipleri Rizeli Sandıkçı ailesinin acı günü…

Ordu’da gıda sektöründe hizmet veren UFUK Meşrubat’ın sahipleri Aydın, Vedat, Bülent, Saynur ve Suna Sandıkçı ile Ayten Sandıkçı Kaya’nın annesi, Merhum İdris Sandıkçı’nın eşi Saniye Sandıkçı (81), Ordu’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

16 gün önce kalp yetmezliğine bağlı olarak Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve tedavisi devam ederken Cuma günü durumunun ağırlaşması üzerine yoğun bakım ünitesine kaldırılan Sandıkçı, tedaviye cevap vermeyince bu akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Merhume Sandıkçı aynı zamanda olay53 haber portalımızın da bünyesinde bulunduğu Karadeniz Ofset Matbaası ve Medya Yayıncılığı sahibi Mustafa Köroğlu’nun da dünürüydü.

Merhumenin cenazesi yarın (Perşembe günü) sabah saat 09.00'da Ordu'daki Selimiye Mahallesindeki evinde helallik alındıktan sonra memleketi Rize'ye getirilerek, Rize merkeze bağlı Tuğlalı Köyünde İkindi Namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aynı köydeki aile kabristanlığına defnedilecek.

vedat-bulent-aydin-sandikci-ailesi-ufuk-mesrubat-rize-ordu.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum