Ümit Özdağ, Rize'de Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi

Ümit Özdağ, Rize'de Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Rize'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Karadeniz bölge turu kapsamında geldiği Rize'de partisinin il başkanlığını ziyaret ettikten sonra esnafın sorunlarını dinledi.

Rize'de esnafı ziyaret eden Özdağ, kentin belli noktalarında Rize Belediyesi tarafından kurulan ahşap kitaplıkları inceledi.

Özdağ, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi karşısındaki kitaplığı incelemesinin ardından, "İsteyen kitabı okuyor ve sonra tekrar yerine bırakıyor. Doğrusu çok güzel bir düşünce. Rize Belediye Başkanını tanımıyorum ama bu uygulamasından dolayı kendisini tebrik ediyorum ve bütün belediye başkanlarının da Rize Belediyesinin yapmış olduğu uygulamayı benimsemesini rica ediyorum." diye konuştu.

Özdağ, ziyaretleri sırasında bir esnaf ile diyaloğunu da paylaşarak şunları kaydetti: "Rize’de bir esnafın ceviz tablasından bir ceviz aldım. 'Hakkını helal et' dedim. 'Helal olsun' dedi. 'Güneysu cevizi' dedi ve ekledi; 'Güneysuluyum'. 'Erdoğan’ın hemşerisinin' dedim. 'Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetinde senin de hemşerinim' dedi: Bu güzel insana sarıldım, 'varol kardeşim' dedim."

Özdağ, daha sonra Çayeli ilçesine geçerek 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda halk buluşmasına katıldı, pazar esnafını gezdi.

zafer-partisi-genel-baskani-umit-ozdag-rizede-1.jpg

zafer-partisi-genel-baskani-umit-ozdag-rizede-2.jpg

zafer-partisi-genel-baskani-umit-ozdag-rizede-3.jpg

umit-ozdag-rizede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-2.jpg

umit-ozdag-rizede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-3.jpg

umit-ozdag-rizede-esnaf-ziyaretinde-bulundu-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN / AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum