Üniversite Öğrencisi Öldüresiye Dövüldü

Üniversite Öğrencisi Öldüresiye Dövüldü
Ordu Üniversitesi 1. sınıf öğrencisi bir parkta 6 kişi tarafından ölesiye dövüldü. Genç yoğun bakım ünitesinde ölüm-kalım mücadelesi veriyor.
Ordu Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe bölümü 1. sınıf öğrencisi Enes Çelenk (18), Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Tayfun Gürsoy Parkı'nda kız meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile 6 kişinin ortasında kalan Enes Çelenk vücudunun çeşitli yerlerine ve kafasına aldığı darbe ile yere yığıldı. 6 kişi olay yerinden kaçtı.

Enes Çelenk'in kalbi darbeler nedeniyle durdu. Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hayata döndürülen Çelenk, Ordu Devlet Hastanesi yoğun bakımında ölüm-kalım mücadelesi veriyor.

18.20101204002945..jpg

Çelenk'in kafatasında darbeye maruz kaldığı için ödem oluştuğu, vücudunun çeşitli yerlerinde ise kırıklar meydana geldiği öğrenildi. Ailenin tek evladı olan Çelenk'in babası Tuncay Çelenk fenalaşınca Ordu Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Anne Hatice Çelenk ise yoğun bakım ünitesini kapısında uzun süre 'yavrumu gösterin bana, ona dokunanların elleri kırılsın, ben ona bakmaya kıyamıyordum, arkadaşları ona hiç mi yardım edemediniz' diyerek gözyaşı döktü. Anne Hatice Çelenk daha sonra acil servise kaldırılarak tedavi altına aldı.

Olayla ilgili 5 kişi yakalandı, bir kişiyi yakalama çalışmaları ise devam ediyor.