Üniversiteli Hemşire Adayları Ayder'e Hayran Kaldı

Üniversiteli Hemşire Adayları Ayder'e Hayran Kaldı
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu hemşirelik bölümünde okuyan öğrenciler Rize Genç Memur-Sen tarafından düzenlenen etkinlikte Ayder'e hayran kaldı.

Rize'nin Çamlıhemşin İlçesine bağlı Ayder yaylasında yapılan etkinliğe Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nda okuyan 50 kişilik öğrenci grubu ile Rize Genç Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri katıldı.

hemsire-adaylari-aydere-hayran-kaldi-5.jpg

Rize Genç Memur-Sen İl Başkanı İsmail Karaosman, yaptığı açıklamada, "Genç Memur-Sen olarak öncelikli amacımız, İlimizde yaşayan özellikle üniversitede okuyan gençlere kültürel ve coğrafi değerlerimizin tanıtılmasıdır. Gençlerimizin dinamizm ve enerjisini toplumumuzun sosyal ve kültürel değerlerine uygun olarak yönlendirerek kendine güvenen, özgün ve üretken bir gençlik olmaları hususunda herkes elinden geleni yapmalıdır. Bu amaçla yaptığımız faaliyette bize destek olan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya ve Memur-Sen İl Başkanımız Resul Usta'ya teşekkür ediyorum." diye konuştu.

hemsire-adaylari-aydere-hayran-kaldi-2.jpg

Karaosman, Genç Memur-Sen'in Rize'de yapacağı etkinliklerle, özellikle kültürel değerlerin gençlere aktarılmasında köprü görevi üstleneceğini söyledi.

Ayder'in doğal güzelliğinde önce kayak yaparak ardından tulum eşliğinde horon oynayarak gönüllerince eğlenen üniversiteli öğrenciler ise memnuniyet içerisinde Ayder'den ayrıldıklarını ve çok eğlendiklerini ifade ederek etkinlikte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Gençler son olarak doğal güzelliğiyle dünyaca ünlü Ayderdeki güzel günlerini bol bol fotoğraf çekerek sonlandırdı.

hemsire-adaylari-aydere-hayran-kaldi-3.jpg

hemsire-adaylari-aydere-hayran-kaldi-6.jpg

hemsire-adaylari-aydere-hayran-kaldi-4.jpg

hemsire-adaylari-aydere-hayran-kaldi-1.jpg