Üniversitelilerin Sorunlarını Dinlediler

Üniversitelilerin Sorunlarını Dinlediler
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman üniversite gençliğinin sorunlarını dinledi.

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er de yer alırken, makam ziyaretinin ardından protokol heyeti öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelerek öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Vali Yazıcı ve Belediye Başkanı Kasap, makam ziyaretinde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’a şehirle bütünleşen üniversitenin daha da gelişerek büyümesi noktasında Rize Valiliği ve Rize Belediyesi olarak her konuda desteklerinin süreceğini ifade etti.

ersin-yazici,huseyin-karaman-resat-kasap-universitelilerin-sorunlarini-dinledi-(6)-001.jpg

Makam ziyaretinin ardından Rektör Karaman, Vali Yazıcı ve Belediye Başkanı Kasap, öğrencilerle  yemekhanede bir araya geldi. Masaları tek tek gezerek gençlerle sohbet eden heyet, öğrencilerin gerek il bazında gerekse üniversiteden talep ve beklentileriyle sorunlarını dinledi ve söz konusu konularda kurumlar olarak ellerinden gelen her şeyin yapılacağı sözünü verdi.

ersin-yazici,huseyin-karaman-resat-kasap-universitelilerin-sorunlarini-dinledi-(1).jpg

Vali Yazıcı, geleceğin teminatı olarak nitelendirdiği üniversite gençliğinin Rize'de güvenilir ve temiz ortamlarda en iyi şekilde eğitimlerini almaları için her türlü çabayı gösterdiklerini söyledi. Vali Yazıcı ziyaretin sonunda üniversite öğrencilerine öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek, hür türlü sıkıntılarında kapılarının kendilerine açık olduğunu ifade etti.

image-594.jpeg

Protokol heyeti daha sonra üniversitenin Merkez Kampüs içerisinde oluşturulan stantları gezerek bilgi aldılar. Üniversitenin Öğrenci Konseyi tarafından başlatılan  “Rize’den Urfa’ya Kardeşlik Eli”  adı altındaki kitap bağışının yapıldığı stantta kitapları inceleyen heyet, etkinliği düzenleyenleri tebrik ederek bu tür faaliyetlerin daha da artması temennisinde bulundular. Rektör Prof. Dr. Karaman ve beraberindekiler günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından alandan ayrıldılar.

image-606.jpeg

image-605.jpeg

image-604.jpeg

image-603.jpeg

image-602.jpeg

image-601.jpeg

image-600.jpeg

image-599.jpeg

image-598.jpeg

image-597.jpeg

image-596.jpeg

image-595.jpeg

image-593.jpeg