Üvey Evlat Çay Eksperleri! Bir Kez Daha Yalnız Bırakıldı

Üvey Evlat Çay Eksperleri! Bir Kez Daha Yalnız Bırakıldı
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, üvey evlat muamelesi uyguladığı çay eksperlerini 4. kez iftar programında yalnız bıraktı.

Türkiye Ziraatçılar Derneği Rize Şubesi ile Çay Eksperleri Platformu tarafından geleneksel hale getirilen iftar programının 7.’si dün akşam Yakamoz Restaurant’ta düzenlendi.  Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, genel müdürlüğü döneminde  4. kez davet edildiği iftar programına yine katılmayarak, çay eksperlerine üvey evlat muamelesini ve Çaykur personeline verdiği değeri gösterdi. Çaykur’un can damarları olan eksperlerin kurduğu Çay Eksperleri Platformu tarafından düzenlenen iftar programına Çaykur’dan hiçbir üst düzey yetkili katılmazken, şube müdürleri ve fabrika müdürleri nezdinde Çaykur iftar programında yer aldı. Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile Çaykur’dan üst düzey hiçbir yöneticinin katılmadığı iftar programına Çaykur Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce’nin katılması ise büyük takdir topladı.

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(11).jpg

ESKİ GENEL MÜDÜR İFTARDA, ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ SÜTLÜOĞLU 4. KEZ NEREDE?

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, çay sezonu başladığında tehdit ettiği çay eksperlerine bir kez daha sırtını çevirdi. Eski yıllarda bir alım evinde en az 4 personelin görev yaptığı çay alım evlerinde çay eksperleri, 12 kişinin görev yapması gereken 3 alım evinde büyük bir fedakarlık göstererek zor şartlar altında tek başına görev yapmaya devam ederken, düzenlenen iftar yemeğinde Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun kendilerini 4. kez yalnız bırakmasının hayal kırıklığını ve üzüntüsünü yaşadı. Çay eksperleri, yaş çay sezonu başlangıcında Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu tarafından hiç hak edilmeyecek bir şekilde basın aracılığıyla tehdit edilip küçük düşürülmüş ve işten atılma tehditiyle karşı karşıya bırakılmıştı.  Çaykur’da bunlar yaşanırken programa şehir dışından gelerek katılan Çaykur Eski Genel Müdürü Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce’nin katılması ise büyük takdir topladı.

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(12).jpg

ÇAYKUR GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİ… ÇAYKUR ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİ PROGRAMA KATILMAYARAK PERSONELİNE BİR KEZ DAHA SIRT ÇEVİRDİ

Yakamoz Restaurant’ta düzenlenen iftar programına; Çaykur Eski Genel Müdürü Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce, Türkiye Ziraatçılar Derneği Rize Şubesi Başkanı Müfit Akman, Çay Eksperleri Platformu Başkanı Selçuk Er, Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu, Öz-Gıda İş Sendikası Rize Temsilcisi Tevfik Hançeroğlu ve sendika yöneticileri, Çaykur Tarım Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Semih Mercan, Hayrettin Durmuş ve Edip Kazım Aydın, Pazarlama Daire Başkanlığı Şube Müdürleri Halil Yılmaz ve Ömer Bolat ile fabrika müdürleri ve çay eksperleri ile davetliler katıldı.

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(1).jpg

SELÇUK ER: BU TABLO BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN BİR GÖSTERGESİDİR

Çay Eksperleri Platformu Başkanı Selçuk Er, programda yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri iftar programının 7.’sini düzenlemekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Mübarek Ramazan ayı münasebetiyle bir iftar yemeği vermek ve bir araya gelmek gayesiyle bu etkinliği gerçekleştirdik. İftar yemeğimize eksper arkadaşlarımızın, sendika yöneticileri, fabrika müdürleri ve Çaykur Şube Müdürlerinin katılması bizleri mutlu etmiştir. Çünkü bu iftar yemeği aynı zamanda Çay Eksperleri Platformu’nun birlik ve beraberlik içinde olduğunun en iyi göstergesidir.” dedi.  İftar programlarının bundan sonraki yıllarda da devam edeceğini kaydeden Er, programa katılan başta Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı aynı zamanda Çaykur Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce’ye ve diğer katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti.

selcuk-er.20140721005156.jpg

MÜFİT AKMAN: BU DAYANIŞMA OLDUĞU MÜDDETÇE SORUNLARIMIZI ÇÖZECEĞİMİZE İNANIYORUM

Türkiye Ziraatçılar Derneği Rize Şubesi Başkanı Müfit Akman ise programdaki konuşmasında yoğun ve zor bir dönemde çay kampanyasının devam ettiğini böylesine bir dönemde hava muhalefetine rağmen Çaykur’da görev yapan arkadaşların ve fabrika müdürlerinin fedakarlık yaparak organizasyona katılımlarından dolayı teşekkür ederek bunun bir birlik, beraberlik ve dayanışma örneği olduğunu kaydetti. Bu dayanışmanın devam ettiği müddetçe sorunları da beraberinde çözeceğini ifade eden Akman, katılımlarından dolayı katılımcılara teşekkür etti.

mufit-akman.20140721005210.jpg

EKREM YÜCE’YE BÜYÜK İLGİ… ALKIŞLAR YÜCE İÇİN

Alkışlar arasında konuşmasına başlayan Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı aynı zamanda Çaykur Eski Genel Müdürü Ekrem Yüce ise sözlerine “Çok saygıdeğer mesai arkadaşlarım, inşallah bu teveccühlerinize layık olmaya gayret göstereceğim. Mevlam bu teveccühe layık olmayı nasip eder inşallah.” diye başlarken düzenlenen programın geleneksel hale geldiğini ve devamının gelmesini diledi.

Kurum içindeki birlik ve beraberlikle dayanışmanın önemine vurgu yapan Yüce, insanın sevdikleriyle bir arada bulunmasından dolayı mutlu olduğunu kendisinin de bu akşam katıldığı iftar programı dolayısıyla mutlu olduğunu kaydetti. Katılımcılara DOKAP’ta bir evlerinin ve her zaman açık bir kapılarının bulunduğunu sözlerine ekleyen Yüce, programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Alkışlarla konuşmasına başlayan Yüce’ye program boyunca ilgi yoğun olurken, Yüce, alkışlar eşliğinde konuşmasını tamamladı.

ekrem-yuce.20140721005427.jpg

Dua ile başlayan ve dua ile tamamlanan programda Rize Kent Konseyi Başkanı Metin Topçu da bir konuşma yaparak programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti ve platform üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

metin-topcu.20140721005442.jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(2).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(3).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(4).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(5).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(6).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(7).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(9).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(10).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(13).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(15).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(8).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(16).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(18).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(19).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(14).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi.20140721010626.jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(24).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi-(25).jpg

cay-eksperleri-platformu-iftar-yemegi.jpg