Vali Baydaş, Hemşin’le İlçe Ziyaretlerine Devam Etti

Vali Baydaş, Hemşin’le İlçe Ziyaretlerine Devam Etti
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, ilçe ziyaretleri kapsamında Hemşin ilçesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, ilk olarak Hemşin Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakamlık makamında Kaymakam Muhammed Enes Akın’dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Vali Baydaş, buradan Hemşin Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar'ın belediyenin çalışmalarını ve ihtiyaçlarını içeren sunumunun ardından Hemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Spor Salonu, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, Hemşin Gölet Parkı ile inşası devam eden Hemşin Toplum Sağlığı Merkezi alanlarında incelemede bulundu.

Hemşin ilçesi ziyaretinde Vali Baydaş’a Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bıyık ve Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe eşlik etti.

Hemşin ilçe ziyareti sonrası Rize Belediyesine giden Vali Baydaş, Belediye başkanı Rahmi Metin’e iade-i ziyarette bulundu. Başkan Metin, Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ve ilgili birim amirlerin katılımıyla kentteki yatırımlar, belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin genel durumuyla ilgili istişarede bulundular. Vali Baydaş, görüşülen muhtelif konularla ilgili beraberindeki kurum müdürlerine görevlendirmelerde bulundu.

Vali Baydaş'a ziyarette; İl Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç, Kültür ve Turizm İl Müdürü Esra Alemdaroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Erol Bıyık ve Yunus Emre Ayar eşlik etti.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-ilce-ziyaretleri-kapsaminda-hemsin-ilcesinde-cesitli-ziyaret-ve-incelemelerde-bulundu.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.