Vali Baydaş Turizm Yaz Sezonu Hazırlıklarını Görüşmek İçin Toplantı Düzenledi

Vali Baydaş Turizm Yaz Sezonu Hazırlıklarını Görüşmek İçin Toplantı Düzenledi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, yaz sezonu öncesi il genelindeki turizm faaliyetlerini değerlendirmek üzere ilgili kurumların yetkilileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, Rize'yi turizmde marka şehir yapmak için turizm sezonuna yönelik plan ve programlar ele alındı, yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Bayram Yığcı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Serkan Savaş, DOKA Genel Sekreter İl Temsilcisi Fatih Özdemir, İl Defterdar Vekili Ekrem Günaydın, Milli Emlak Müdür Vekili Mustafa Aydoğan Alişan, TKDK Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yunus Emre Ayar ve Rize-Artvin Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı İbrahim Kalamar'ın da katıldığı toplantıda, yaz sezonu boyunca Rize'de beklenen turist sayısı, yapılması gereken altyapı çalışmaları, turistlere yönelik etkinliklerle, Rize'yi ziyaret eden turistlerin burada keyifli vakit geçirmeleri ve turizmden elde edilen gelirin artırılması için neler yapılabileceği gibi konular ele alındı.

Toplantı sonrası Vali Baydaş ve katılımcılar, Valilik yemekhanesinde öğle yemeği yiyerek bir araya geldi.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum