Vali Baydaş'tan Kalkandere'de Bir Dizi Ziyaret ve İnceleme

Vali Baydaş'tan Kalkandere'de Bir Dizi Ziyaret ve İnceleme
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Kalkandere İlçesine gerçekleştirdiği ziyarette bir dizi incelemelerde bulundu.

Göreve başladıktan soran ilçeleri tek tek ziyaret eden Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, programına Kalkandere İlçesi ile devam etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Kalkandere’ye giden Vali İhsan Selim Baydaş, burada ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti. Kaymakamlık önünde Kalkandere Kaymakamı Ahmet Açıkgöz, Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Baydaş, Kaymakamlık makamında Kaymakam Ahmet Açıkgöz’den ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında brifing aldı.

Vali Baydaş, Kaymakamlığın ardından Kalkandere Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Kenan Yıldırım ile bir süre görüşüp çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

Kalkandere ilçesindeki programına devam eden Vali Baydaş, Kalkandere Adalet Sarayını ziyaret ederek Cumhuriyet Savcısı İlhan Akçay'la bir araya geldi. Ardından restorasyon çalışmaları devam eden Hüseyinhoca Köyü Sahil Camisinde incelemede bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Son olarak Rize Organize Sanayi Bölgesini (OSB) ziyaret eden Vali Baydaş, OSB Müdürü Hasan Günal’la bir süre görüşerek OSB’deki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ardından OSB Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık etti. Toplantıda OSB’de faaliyet gösteren fabrikalar, Organize Sanayi Sitesi son durumu ve yapılan planlamalar görüşülerek fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Baydaş, toplantının ardından Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

rize-valisi-ihsan-selim-baydas-kalkandere-ilcesine-gerceklestirdigi-ziyarette-bir-dizi-incelemelerde-bulundu.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.