Vali Baydaş’tan Samet’e 100. Yıl Sürprizi

Vali Baydaş’tan Samet’e 100. Yıl Sürprizi
Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, işitme engelliler okulu öğrencisinin kendisine gönderdiği tebrik kartını Cumhuriyetin 100. yılı resepsiyon davetiyesine dönüştürerek öğrenciyi kendi tasarımlı davetiye ile Cumhuriyet resepsiyona davet etti.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Ömer Hallaç İşitme Engelliler Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Samet Babar’ın kendisine gönderdiği tebrik kartını Cumhuriyetin 100. yılı resepsiyon davetiye kartı haline dönüştürdüklerini açıklayarak Samet’e sürpriz yaptı.

Ömer Hallaç İşitme Engelliler Ortaokulu öğrencisi Samet Babar ile ailesi ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Vali İhsan Selim Baydaş, kendileriyle bir süre sohbet etti. Ardından Samet’in gönderdiği tebrik kartının Cumhuriyetin 100. yılı resepsiyon davetiyesine dönüştürülmüş halini kendisine ve ailesine verdi.

Vali Baydaş, basın mensuplarına açıklamalarda, Samet’in göndermiş olduğu tebrik kartını çok beğendiklerini ve bunu davetiyeye dönüştürerek bu yılın Cumhuriyet resepsiyon davetini Samet’in tasarımını yaptığı davetliye ile yapacaklarını söyledi.

Vali Baydaş yaptığı açıklamada, “Bundan yaklaşık 2 hafta önce Samet bana Cumhuriyet Bayramı tebrik kartı göndererek ‘Vali İhsan Selim amca Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun. Bayramını tebrik ediyorum’ notu eklemişti. Bu yıl Cumhuriyetimizin 100. yılı, bizde her detayı nasıl zenginleştirebiliriz diye uğraşıyoruz. Samet’in gönderdiği bu tebrik kartını çok beğendik ve bu tebrik kartını Cumhuriyetimizin 100. yılı resepsiyon davetiye kartı haline getirdik. Ona da sürpriz yaptık. Biz bu yıl cumhuriyet resepsiyon davetini Samet’in tasarımını yaptığı davetliye ile yapacağız. Bu özel anı da herkesle paylaşmak istedik. Davetiyelerimizi de bastık, bu vesile ile ilk davetiyeyi de Samet’e vermiş oluyorum” dedi.

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-5.jpg

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-7.jpg

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-3.jpg

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-4.jpg

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-2.jpg

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-6.jpg

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-8.jpg

rize-valisi-baydastan-isitme-engelli-ogrenciye-100-yil-cumhuriyet-davetiyesi-surprizi-1.jpg

Kaynak:ZEYNEP TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.