Vali Bektaş’tan Bayram Ziyaretleri

Vali Bektaş’tan Bayram Ziyaretleri
Rize Valisi Erdoğan Bektaş, bayramlaşma çadırındaki bayramlaşmanın ardından kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Cumhuriyet Meydanında vatandaşlara yönelik düzenlenen bayramlaşma etkinliğinin ardından Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi,  İtfaiye Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve Cumhuriyet Polis Karakoluna ziyaretlerde bulundu. Vali Bektaş’a ayrıca Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı da eşlik etti.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret ederek bayramı hastanede geçiren hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve vatandaşların bayramını kutladı. Ziyarette ayrıca Vali Bektaş ve Başkan Kasap hastalara çiçek verdi.

erdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(2).jpg

Hastane ziyaretinin ardından can ve mal güvenliğimiz için bayramı mesaide geçiren kurum çalışanlarına yönelik gerçekleştirilen ziyaret çerçevesinde il protokolü, İtfaiye Müdürlüğü, Garnizon Komutanlığı ve Cumhuriyet Polis Karakolunu ziyaret ederek, burada nöbet başında olan personelle bayramlaştı.

erdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(1).jpg

Vali Bektaş ve Başkan Bakırcı Rize İtfaiyesine yapmış oldukları ziyarette İtfaiye Müdürü Uğur Minder’den çalışmalarla ilgili bilgi alarak, Rize İtfaiyesinin makine parkında incelemede bulundu. Vali Bektaş ve Başkan Kasap daha sonra 42 metreye kadar yükselebilen itfaiye aracının merdivenine binerek aracın aracın kontrolünü yaptı.

erdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(3).jpg

İl Jandarma Alay Komutanlığına yapılan ziyarette ise Vali Bektaş ve Belediye Başkanı Kasap, Askeri personelle bayramlaşarak Giresun’da yaşanan helikopter kazasında hayatlarını kaybederek şehit düşen askeri personel ve yaralılardan dolayı üzüntü duyduklarını belirterek geçmiş olsun ve baş sağlığı dileklerinde bulundu.

erdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(4).jpgerdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(5).jpgerdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(6).jpgerdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(7).jpg

erdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(8).jpgerdogan-bektas-bayram-ziyareti-rize-(9).jpg