Vali Çakır AssisTT Çağrı Merkezini Gezdi

Vali Çakır AssisTT Çağrı Merkezini Gezdi
Rize Valisi Nurullah Çakır, Türk Telekom Rize İl Müdürü Rüstem Koçal ile birlikte kurumun servislerini ve kurum bünyesinde kurulan AssisTT Çağrı Merkezi'ni gezdi.

Vali Çakır, ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, "Türkiye'nin ve paralelinde Türk Telekom'un son 10 yıl içerisinde iletişim ve bilişim alanında geldiği noktayı, belki teknik anlamda değil ama gündelik hayatımızda kullandığımız hizmetleri değerlendirdiğimizde algılayabiliyoruz. Bu süreçte, gerek Ulaştırma Bakanlığımızın gerekse Türk Telekom'un topyekun seferberlik halinde olduğunu da görüyoruz. Bu başarının altında yatan gerçeğin, kurumsal alandaki iş disiplininin yanı sıra kolektif ve sistematik çalışma stratejisinden geçtiğini düşünüyorum." dedi.

sa.20121124111919.jpg

Türk Telekom çalışanları arasındaki dayanışma ve ekip ruhunun Rize'de de görmüş olmaktan memnun olduğunu belirten Vali Çakır, "Assistt Çağrı Merkezi'nde gençlerimizin istihdam edilmesi beni çok mutlu etti. Rize'ye bu merkezi kazandıran ve emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.