Vali Çakır Halkla Bayramlaştı

Vali Çakır Halkla Bayramlaştı
Rize Valisi Nurullah Çakır, Bayram Namazı sonrası cami cemaati ile bayramlaştı.

Bayram Namazını Rize Merkez Şeyh Camiinde kalabalık bir cemaat topluluğu ile kılan Rize Valisi Nurullah Çakır, bayram namazı sonrası cemaatle tek tek bayramlaştı.

Bayramın neşesi çocukların  da büyük bir sevgi ve ilgi gösterdiği Rize Valisi Nurullah Çakır da aynı ilgi ve sevgiyi çocuklara göstererek çocuklarla bir müddet sohbette bulundu, çocukların bayramını kutlayan Vali Çakır, çocukların sevincine onlara bayram harçlığı vererek coşku kattı.

nurullah-cakir-bayramlasmada-10.jpg

Bayramlaşma sonrası kısa bir açıklamada bulunan Vali Çakır, huzur, barış ve kardeşlik duygularının doruğa ulaşacağı bir bayrama daha erişmenin sevincini yaşadıklarını kaydederek “Rizeli hemşerilerimin, bütün vatandaşlarımızın bayramlarını kutluyorum. Aileleri ile beraber saadet, sağlık ve huzur içinde güzel bayramlara erişmelerini diliyorum. Bu güzel bayram gününde görevleri başında olan bütün güvenlik kuvvetlerimizin, jandarmamızın, polisimizin ve arkadaşlarımızın, mesai başında olan bütün kamu görevlilerinin bayramlarını kutluyor; görevlerinde başarılar diliyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Birliğimizi beraberliğimizi bozmasın. Allah’tan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Bayram vesilesi ile Şehitlerimize Haktan Rahmet, yakınlarına uzun ömürler diliyorum. Kurban Bayramınızı tekrardan canı yürekten kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.” diye konuştu.

nurullah-cakir-bayramlasmada-9.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-1.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-4.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-6.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-8.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-2.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-3.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-5.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-7.jpg

nurullah-cakir-bayramlasmada-11.jpg