Vali Çakır'dan Kanoculara Altın Hediyesi

Vali Çakır'dan Kanoculara Altın Hediyesi
Rize Valisi Nurullah Çakır, bu ay içerisinde farklı noktalarda düzenlenen kano yarışlarında derece elde eden Rizeli sporcuları altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Rize Valisi Nurullah Çakır, 05-06 Nisan tarihleri arasında Azerbaycan’da düzenlenen Uluslararası Mingechevir Başbakanlık Kupası Durusu Kano Yarışlarında altın madalya kazanan Hilal Avcı ve gümüş madalya kazanan Tolga Akarsu ile 06-07 Nisan tarihleri arasında Makedonya’da düzenlenen Uluslararası İkas Akarsu Kano Slalom yarışmasında altın madalya kazanan Muhammet Baltacı ve bronz madalya kazanan İsmail Demirci’yi antrenman programları esnasında ziyaret ederek başarılı sporcuları altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.

vali-cakir,-kano-sporculari-ile-bir-araya-geldi-2.jpg

Rize Valisi Nurullah Çakır, beraberinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Pehlivan ve şube müdürleri ile birlikte ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Gündoğdu Su Sporları Kulüp Başkanı Bilgin Kopuz’un desteklediği kano sporcularını Gündoğdu Limanında ziyaret etti.  Vali Çakır ve beraberindeki heyet daha sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Su Sporları Tesisine geçerek, burada antrenman yapan sporcularla bir araya geldi.

vali-cakir,-kano-sporculari-ile-bir-araya-geldi-5.jpg

Ziyaretler esnasında uluslararası yarışmalarda dereceye giren sporcular ile diğer sporcuları altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendiren  Vali Çakır, “Kano sporunun, su ile bütünleşen Rize’de yapılıyor olması ve buna ait fedakarlıkların öğrencilerimiz, hocalarımız, ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından ve hatta mahallinde sahip çıkan Rizeli hemşerilerimiz tarafından icra ediliyor olmasını önemsiyorum.  Öncelikle velilerimizi göstermiş oldukları bu medeni cesaretlerinden dolayı ve öğrencilerimizi de okullarındaki eğitimlerinin yanında bu sporu yapıyor olmalarından dolayı kutluyorum. Outdoor sporlarının kendi bünyesi içerisinde bir takım zorlukları var. Sizler hocalarınızın size sağlamış olduğu bilgi ve özgüvenin yanı sıra, riskli olabilecek durumlarda alınması gereken tedbirleri ve bu spora ait konmuş olan resmi kurallar konusundaki eğitimler sayesinde su sporlarında da uluslararası bir başarı elde edilebileceğini bizlere gösterdiniz. Bu başarılarınızdan dolayı başta sizleri ve hocalarınızı bir kez daha kutluyor, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere, bu süreçte sizlere katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum.” dedi.

vali-cakir,-kano-sporculari-ile-bir-araya-geldi-3.jpg

vali-cakir,-kano-sporculari-ile-bir-araya-geldi-4.jpg

vali-cakir,-kano-sporculari-ile-bir-araya-geldi-1.jpg