Vali Çeber, RİDEF Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı

Vali Çeber, RİDEF Danışma Kurulu Toplantısına Katıldı
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Dernekler Federasyonu’nunca (RİDEF) Esenler Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Danışma İcra Kurulu ve Proje sunumu toplantısı katıldı.

Toplantıya, Rize Valisi Kemal Çeber’in yanı sıra TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, eski Milletvekili ve Beyoğlu Belediye Eski Başkanı Nusret Bayraktar, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, MHP İstanbul İl Başkanı, Esenler Rizeliler Dernek Başkanı Süleyman Kahveci, Esenler Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı ve Meclis Üyesi Orhan Oğuz Türk, Rizeli İş adamları, RİDEF Danışma İcra Kurulu Üyeleri RİDEF Kadın kolları, RİDEF Gençlik kolları, Esenler Rizeliler dernek yöneticileri ve yerel basın mensupları katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını RİDEF Genel Başkanı Recep Albayrak yaptı. Albayrak, bugüne kadar yaptıkları faaliyetleri anlattı, bugünden sonra da yapacakları projelerden bahsetti. Konuşmasının sonunda toplantıya ev sahipliği yapan Esenler Belediye Başkanı Göksu’ya teşekkür ederek herkesi sevgiyle ve saygıyla selamladı.

Vali Çeber, yaptığı konuşmada Rize’de görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu, Rize’nin daha iyi noktalara gelmesi için bütün Rizelilerle omuz omuza vererek çalışacaklarını söyledi.

recep-albayrak-001.jpgvali-ceber-ridef-danisma-kurulu-toplantisina-katildi-(3).jpgvali-ceber-ridef-danisma-kurulu-toplantisina-katildi-(5).jpgvali-ceber-ridef-danisma-kurulu-toplantisina-katildi-(6).jpgvali-ceber-ridef-danisma-kurulu-toplantisina-katildi-(2).jpgvali-ceber-ridef-danisma-kurulu-toplantisina-katildi-(1).jpg