Vali Çeber’den Yapılmakta Olan Rize’nin İlk Gençlik Kampına İnceleme

Vali Çeber’den Yapılmakta Olan Rize’nin İlk Gençlik Kampına İnceleme
Rize Valisi Kemal Çeber, Fındıklı İlçesinde yapımı devam eden ve Rize’de bir ilk olacak Gençlik Kampını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Rize'nin Fındıklı ilçesinde 30 bin metre kare alan üzerinde gençlik kampı yapılıyor. Rize Valisi Kemal Çeber, yapımı devam eden gençlik merkezi alanına giderek yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan incelemelerde Fındıklı Kaymakamı İbrahim Güneş ve Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Cafer Küçükmustafa’dan bilgi alan Vali Kemal Çeber, “İlimizde hizmete sunulacak olan ilk Gençlik Kampının yapım çalışmaları bütün hızıyla devam etmekte. 30.000 m2 alan üzerine yapılacak olan Gençlik kampı içerisinde 220 kişi kapasiteli 28 adet bungalov ev, 1 adet güvenlik binası, 1 kır kahvesi, amfi tiyatro, çok amaçlı spor sahası, otopark alanı, mescit, yönetici binası ve yemekhane yer almaktadır. Yapılacak olan bu tesisle ilimizdeki ve ülkemizdeki gençlerimize serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler yapabilecekleri bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. “ şeklince konuştu.

Yapılan incelemelerde, Fındıklı Kaymakamı İbrahim Güneş, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü İdris Altuntaş ve Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Cafer Küçükmustafa hazır bulundu.

vali-ceber,-genclik-kampinda-incelemelerde-bulundu-(1).jpgvali-ceber,-genclik-kampinda-incelemelerde-bulundu-(2).jpgvali-ceber,-genclik-kampinda-incelemelerde-bulundu-(3).jpgvali-ceber,-genclik-kampinda-incelemelerde-bulundu-(4).jpgvali-ceber,-genclik-kampinda-incelemelerde-bulundu-(5).jpgvali-ceber,-genclik-kampinda-incelemelerde-bulundu-(6).jpg