Vali Çeber’in Yeni Mesai Arkadaşları Rize’den Tanıdık!

Vali Çeber’in Yeni Mesai Arkadaşları Rize’den Tanıdık!
Rize Valiliğinden Gaziantep Valiliğine atanan Kemal Çeber’in Gaziantep’te görev yapacağı 6 vali yardımcısından 4’ü Rize’nin yakından tanıdığı isimler.

Rize’de yaklaşık 5 yıldır görevde bulunan Vali Kemal Çeber, Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Gaziantep Valisi olarak atandı. 26 Haziran 2023’te Resmi Gazete’de yayımlanan kararın ardından bugün Rize ile ilişiğini keserek yeni görev yeri Gaziantep’e giden Vali Çeber’in Kurban Bayramının ardından Pazartesi veya Salı günü Rize’ye gelerek düzenlenecek veda programına katılacağı öğrenildi.

Gaziantep’in yeni Valisi Kemal Çeber, Gaziantep’teki 6 vali yardımcısından 2'si ile Rize’de daha önce görevde bulundu. Rize’nin yakından tanıdığı Gaziantep’in diğer vali yardımcılarından biri Rizeli, diğeri ise 2000’li yılların başında Rize’de vali yardımcısı olarak görev yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Rize Vali Yardımcılığından Gaziantep Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirilen Sedat Sezik, Rize’de ayrıca Hemşin Kaymakamı olarak görev yaparken, Vali Yardımcısı Vekili Murat Akyüz ise İyidere Kaymakamı olarak Vali Çeber döneminde görev yaptı.

Gaziantep’te Vali Yardımcısı olarak Rizeli hemşehrimiz Muhammet Önder 3 yıldır görev yaparken, Vali Yardımcısı Cengiz Karabulut ise 2006-2008’li yıllarda Rize’de Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.