Vali Kemal Çeber'e Çayeli'nde Çay Makası Hediye Edildi

Vali Kemal Çeber'e Çayeli'nde Çay Makası Hediye Edildi
Çayeli İlçesinde bir dizi temas ve incelemelerde bulunan Rize Valisi Kemal Çeber’e Çayeli Sanayi Sitesinde imalat yapan esnaf tarafından ‘Çay Makası’ hediye edildi.

Rize Valisi Kemal Çeber, beraberinde İlçe Kaymakamı Mehmet Öztürk, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Bebek, Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu ve diğer yetkililerle birlikte Çayeli İlçesinde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Vali Çeber, ilçe programının ilk bölümünde Madenli, ardından da Büyükköy Beldesini ziyaret ederek, Belediye Başkanları Necip Yazıcı ve Hamza Saruhan’dan beldelerde yürütülen çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler aldı.

Vali Kemal Çeber Madenli Beldesinde yaptığı incelemeler esnasında; Madenli Belediye Başkanlığınca yer tahsisi yapılan ve Çayeli Bakır tarafından da üst yapısı inşa edilen Maden Mahallesi Muhtarlık Binası ve mescidin açılışını yaptı. Vali Çeber, ardından 4–6 yaş grubu çocuklara hizmet veren Kur-an Kursunu ziyaret ederek, çocuklarla sıcak ve samimi bir ortamda sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Çayeli Sanayi Sitesi ve Çayeli Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret eden Vali Çeber, incelemelerine ilişkin yaptığı değerlendirmede Madenli ve Büyükköy Belediye Başkanlarına vatandaşlara sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve her iki beldede de genel anlamda büyük bir sorununun olmamasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Hizmet anlamında bu noktaya gelinmesinin ancak ilgili kurumların belli bir işbirliği ve koordinasyonu ile mümkün olduğunu belirten Vali Çeber, bu uyum ve koordinasyonu kendisinin de çok önemsediğini ifade ederek bu anlamda her pazartesi tüm daire müdürleri ile haftaya başlangıç toplantıları düzenlediğini belirtti.

vali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(8).jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(1).jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(2).jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(3).jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(4)-001.jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(5)-001.jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(6)-001.jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(7)-001.jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(9).jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(10).jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(11).jpgvali-ceber,-cayeli-ilcesinde-incelemelerde-bulundu-(12).jpg