Vali ve Emniyet Müdürü'nden Kıran'a Ziyaret

Vali ve Emniyet Müdürü'nden Kıran'a Ziyaret
Rize Valisi Ersin Yazıcı ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran’a evinde ziyarette bulundu.

Rize Valisi Ersin Yazıcı ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran’a evinde ziyarette bulundu.

5 Nisan Cumartesi akşamı Rizespor karşılaşması sonrası Trabzon Havalimanı'na giderken Sürmene ilçesinde Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüse yapılan saldırı sonucunda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran, dün hastaneden taburcu olduktan sonra Gündoğdu'daki evinde istirahate çekildi.

ersin-yazici-ve-adem-cakicidan-ufuk-kirana-ziyaret-2.jpg

Kıran, evinde bir taraftan istirahat ederken diğer taraftan geçmiş olsun dileklerini iletmek ve moral vermek için gelen misafirlerini ağırlıyor.

Kıran’In bugünkü ziyaretçileri arasında Rize Valisi Ersin Yazıcı ve İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı da yer aldı. Kıran’a geçmiş olsun dileklerini ileten Yazıcı ve Çakıcı, Kıran’ın yeniden sağlığına kavuşacak olmasının ve olası daha büyük bir tehlikeyi büyük bir soğukkanlılıkla önlemenin sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Vali Yazıcı, hiç kimsenin tasvip etmeyeceği bu tür olayların bir daha yaşanmamasını ümit ettiklerini kaydederek, sporseverlerin centilmence takımlarının yanında yer alması gerektiğini ifade etti.

ersin-yazici-ve-adem-cakicidan-ufuk-kirana-ziyaret-3.jpg

Vali Yazıcı, "Şoförümüzün sağlık durumu iyi. Faillerin en kısa zamanda yakalanıp adalete teslim edilmesi için tüm çalışmalar titizlikle sürmektedir. Şiddet asla sporun bir parçası olamaz ve hoşgörüyle karşılanamaz. Unutulmamalı ki, sporun her dalı dostluk ve kardeşlik çerçevesinde yapılmalıdır." dedi.

ersin-yazici-ve-adem-cakicidan-ufuk-kirana-ziyaret-4.jpg

Şoför Ufuk Kıran ise olay hakkında yaptığı açıklamada, "Bir anda otobüsün yan camı kırıldı. Silah olduğu aklımızın ucundan geçmedi. Ağzımdan kan gelmeye başladı. Boğulacak gibi oldum. Soğukkanlı bir şekilde otobüsü kenara yanaştırdım. Hem kendim, hem de arabadakiler için son hamlemi yaptım ve otobüsü kenara yanaştırdım. O anda kan kaybediyordum. Otobüsten indikten sonra daha fazla kan kaybetmeye başladım. Otobüsten inip polis otosuna bindim. O anda şuurumu kaybetmişim. Sonraki gün uyandım"  ifadelerini kullandı.

ersin-yazici-ve-adem-cakicidan-ufuk-kirana-ziyaret-5.jpg

ersin-yazici-ve-adem-cakicidan-ufuk-kirana-ziyaret-6.jpg

ersin-yazici-ve-adem-cakicidan-ufuk-kirana-ziyaret.jpg