Vali ve Rektörden Engellilere Yalnız Değilsiniz Mesajı

Vali ve Rektörden Engellilere Yalnız Değilsiniz Mesajı
Rize Valisi Nurullah Çakır ve RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz, engelli öğrenciler için düzenlenen etkinliğe katılarak engellilere yalnız değilsiniz mesajı verdi.

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Rize’de yer alan Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine yönelik olarak Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde rehabilitasyon öğrencilerinin sunduğu Özel Eğitim Şenliği adlı bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Rize Valisi Nurullah Çakır ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz da katıldı.

Öğrencilerin etkinliklerine katılan Rize Valisi Nurullah Çakır ve Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz, öğrencilerin etkinliklerini izledi ve tüm öğrencilerle tek tek ilgilendi. Programın sonunda öğrencilerle toplu fotoğraf çekilmesinin ardından Rize Valisi Nurullah Çakır, Rektör Prof. Dr. Arif Yılmaz ile beraber kampüs alanını gezdi.

Vali ve Rektör kampüs gezisinin ardından üniversitenin öğrenci kantininde Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı, üyeleri ve diğer öğrencilerle sohbette bulunarak aynı masada öğrencilerle çay ve kahve içildi.

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(1).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(2).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(3).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(4).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(5).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(6).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(7).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(8).jpg

vali-ve-rektor-engelli-ogrencileri-yalniz-birakmadi-(9).jpg