Vali Yardımcısı Arslan'dan Başkan Metin'e Veda Ziyareti

Vali Yardımcısı Arslan'dan Başkan Metin'e Veda Ziyareti
Rize Vali Yardımcılığından Keles Kaymakamlığına atanan Ertuğrul Arslan, Belediye Başkanı Rahmi Metin’e veda ziyaretinde bulundu.

Rize Vali Yardımcısı Ertuğrul Arslan, Bursa’nın Keles ilçe kaymakamlığına atandı. Vali Yardımcısı Arslan, kentten ayrılacak olması dolayısıyla Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Metin, Vali Yardımcısı Arslan’a yeni görevinde başarılar diledi.

ERTUĞRUL ARSLAN KİMDİR?

Trabzon ili Arsin ilçesi nüfusuna kayıtlı olup 1990 yılında Rize'de dünyaya geldi. İlkokul ve lise öğretimini Rize'de bitirdikten sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünden 2015 yılında yüksek onur öğrencisi olarak ikincilikle mezun oldu. 2021 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Artvin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Artvin ilinde Valilik Stajını tamamladıktan sonra sırasıyla Oltu (Erzurum) ve Milas (Muğla) ilçelerinde Kaymakam Refikliği görevlerinde bulundu.

Vali Yardımcısı Ertuğrul Arslan, 05.09.2022 tarihinde Rize’deki görevine başladı.

Arslan, evlidir.

rahmi-metin-ertugrul-arslan.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum