Vali Yazıcı: Destek Olalım ki Kazanan Rize Olsun

Vali Yazıcı: Destek Olalım ki Kazanan Rize Olsun
Medipol Başakşehir maçı öncesi Rize Valisi Ersin Yazıcı’nın daveti üzerine Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve Kulübün Mali İşler Müdürü Mustafa Tansuyu, Vali Yazıcı’yı makamında ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ve Rizespor Mali İşler Müdürü Mustafa Tansuyu'nu makamında kabul etti.

Bugün oynanacak Medipol Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşması öncesi Ç.Rizespor'a başarı dileyen Vali Yazıcı, Ç.Rizespor'u finalde görmek istediklerini ve bunu başaracak güce sahip olduklarını vurguladı.

ŞEHRİMİZİN TAKIMINA SAHİP ÇIKALIM

Ç.Rizespor'un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu kaydeden Vali Ersin Yazıcı, "Ç.Rizespor'umuza sahip çıkacağız. Bütün gönlümüzle, varlığımızla Rizespor'un yanında olacağız. Şehrimizin takımına sahip çıkalım. Takımımızı daha çok sahiplenmemiz gerek. Hep birlikte bu takıma destek olalım ki kazanan Rize olsun" diye konuştu.

Teknik Direktör Hikmet Karaman da, Vali Yazıcı'nın her zaman yanlarında olduğunu ve takımla yakından alakadar olmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

mustafa-tansuyu-ersin-yazici-hikmet-karaman-1.jpg

RİZESPOR NASIL TUR ATLAR?

Rizespor, Medipol Başakşehir ile oynadığı ve İstanbul’da 2-0 kazandığı Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasını bu akşam (Salı) 20.00’de Rize’de oynayacak.

Karşılaşmada her türlü beraberlik ve tek farklı Rizespor mağlubiyeti sonucunda tur atlayan ve yarı finale yükselen taraf Rizespor olacağı gibi bu akşam kazanan evsahibi de olsa Yeşil Mavililer yarı finale kalan taraf olacak. Medipol Başakşehir’in 2-0 kazanması halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Bunun dışındaki 2 ve daha farklı Medipol Başakşehir galibiyetlerinde ise İstanbul ekibi tur atlayan taraf olacak.