Vali Yazıcı Yeni Güne Sürprizle Başladı

Vali Yazıcı Yeni Güne Sürprizle Başladı
Rize Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Vali Yazıcı'ya sürpriz ‘Babalar Günü’ kutlaması yaptı.

Rize Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz ve üyelerden Melek Kamacı, Nural Pertek ve Mehtap Demir, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladı.

Kadın Meclisinin nazik davranışından oldukça hoşnut kalan ve duygulandığı gözlenen Vali Yazıcı, "Güzel bir sürpriz yaptınız. Çok mutlu oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdınız " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ersin Yazıcı, "Hiç şüphe yoktur ki daha sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulması ve yeni kuşakların yetiştirilmesinde, anneler kadar babalara da büyük sorumluluk yüklenmiştir. Babalar, ailenin birlikteliğinin, aile içi uyumun ve ailenin güvencesinin sağlanması gibi yerine getirdikleri çok önemli görevlerle sağlıklı toplum yapısının oluşturulmasına büyük katkılar sağlamaktadır. Bu güzel ziyaret sayesinde onları ve bize verdikleri sevgiyi, ilgiyi, emeği bir kez daha andık. Kadın meclisimizin çalışmalarını önemsiyorum ve destekliyorum. Rize Valiliği olarak, Rize Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin şehrimize sunacağı projeler noktasında işbirliğine ve desteğe hazırız." diye konuştu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hatice Semiz de, Vali Yazıcı’ya verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, "Babalar her an saygıyla anılması gereken hayattaki kıymetli varlıklarımızdır. Anne ve baba birbirlerini tamamlayan değerlerdir." dedi.

rize-kent-konseyi-kadin-meclisinden-ersin-yaziciya-babalar-gunu-hediyesi1.jpg