Vali Yazıcı'dan Sevgi Evlerindeki Çocuklara Devlet Sevgisi

Vali Yazıcı'dan Sevgi Evlerindeki Çocuklara Devlet Sevgisi
Rize Valisi Ersin Yazıcı, Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezinde Çocuk Evleri'nde kalan çocuklarla bir araya gelerek devletin sıcak yüzünün onlarla birlikte olduğunu gösterdi.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezinde öğlen vakti düzenlenen etkinliğe Vali Ersin Yazıcı ve eşi Nejla Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay İsmet Cansaran, Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş ve Çocuk Evleri’nde kalan çocuklar katıldı.

Vali Yazıcı, yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızla birlikte olmanın çok güzel olduğunu belirterek, devlet olarak kimsesiz çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanındayız, düzenlenen etkinlikte çocukların mutluluğuna ortak olduklarını ve güzel dakikalar yaşadıklarını söyledi.

rize-valisi-ersin-yazicidan-sevgi-evlerindeki-cocuklara-yemek-1.gif

Çocuklarla yakından ilgilenen, eğitimleri hakkında bilgi alarak geleceğe dair planları konusunda onlarla sohbet eden Yazıcı, devletin himayesi altında bulunan çocukların en çok sevgiye ihtiyaçları olduğunu, onların her türlü ihtiyaçlarıyla ilgileniyor ve sık sık kendileriyle bir araya geldiklerini belirtti.

Vali Yazıcı yaptığı açıklamada, her yıl olduğu gibi bu bayramda da Çocuk Evleri’nde kalan çocuklarımızı unutmadık. Onların yaşamlarına yapacağımız katkılarla, göstereceğimiz sevgiyle büyük güzellikler katabiliriz. Çocuklarımızı sosyal hayattan koparmadan dahası onları gündelik hayatın içine sokarak aile ortamında yetiştirmek, onlara komşuluk ilişkileri başta olmak üzere onları güvenle bakabilecekleri bir geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Bu tip aktiviteler çocuklara çok büyük moral kaynağı oluyor.  Bayramlar birlik ve beraberlik için geleneksel zamanlardır. Bayram ve özel günlerde devletimizin himayesinde bulunan yavrularımızla yakından ilgilenmemiz gerekiyor. Çocuklarımızla birlikte olmaktan aldığım mutluluğu bir defa daha ifade ediyorum. Şimdiden bayramınızı kutluyor; yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum” dedi.

rize-valisi-ersin-yazicidan-sevgi-evlerindeki-cocuklara-yemek-2.gif