Valilikten Çay Sokağı Projesine Destek Çağrısı

Valilikten Çay Sokağı Projesine Destek Çağrısı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 11 il arasında yer alan Hatay ve Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kalıcı deprem konutları inşa edilmesi amacıyla Rize'de başlatılan "Çay Sokağı" projesine destek çağrısında bulunuldu.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından Rize’de Valilik himayesinde Çaykur Genel Müdürlüğünce koordine edilen ve çay üreticilerinin topladıkları çayların belli bir miktarını bağışlamasıyla, üretici olmayanların ise açılan hesaplara nakdi yardımlarını yapacağı “Çay Sokağı” projesi devam ederken Rize Valiliği, projeye destek çağrısında bulundu.

Valilikten yapılan çağrıda Çay Sokağı Projesininin Nurdağı’nda yuva olduğu kaydedilerek, “Kıymetli hemşehrilerimiz; Kaçkarların eteklerinde filizlenen ‘Çay Sokağı Projesi’ Nurdağı’nda yuva oluyor. 6 Şubat 2023 tarihinde ülkemizde meydana gelen depremlerin sonrasında Valiliğimiz öncülüğünde, Çaykur Genel Müdürlüğü'nün koordinesinde ve diğer paydaşlarımızın katkılarıyla hayata geçirilen çay sokağı projesi ile toplanacak olan yardımlarla inşa edilmesi planlanan konutlar ve diğer sosyal alanlar için hedef bölge Gaziantep ilimizin Nurdağı ilçesi… Yaş çay sezonu boyunca devam edecek olan projemize; çay alım yerlerinde bağışlayacağınız kilogram bazlı yaş çaylar ile ayrıca Rize Valiliğince açılan yardım hesabına nakdi yardımlarınızı yapabilirsiniz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

NAKDİ BAĞIŞLARINIZ İÇİN HESAP ADI : RİZE VALİLİĞİ - TR47 0001 2009 6900 0005 0001 38” ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
12 Yorum