Vatandaş Vekile Dert Yandı

Vatandaş Vekile Dert Yandı
Pazar'da ziyaretlerde bulunan Rize Milletvekili Hasan Karal, Çaykur işçisinin 'İmdat Sütlüoğlu'nu zulüm etmek için mi getirdiniz?' tepkisiyle karşılaştı.

Pazar’da köy ziyaretlerinde bulunan AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Balıkçı köyünde Çaykur işçisinin tepkisiyle karşılaştı. 

Çaykur işçilerinin kilometrelerce ötede paketleme fabrikasına transfer edilmesine tepki gösteren Çaykur işçisi, Hasan Karal’a “Bu zulüm niye acaba? Kemalpaşa’dan 150 kilometre var. Rize’ye giden işçi ev mi kiralasın? Bu kadar mesafeyi nasıl gidip gelsin?” şeklinde tepki gösterdi.

“Emekliliğin doldu mu?” diye soran Hasan Karal'a işçi bu kez de, “İmdat beyi bizim de katkımız oldu belediye başkanı seçtik. Milletvekili olarak gönderdik. İmdat beye yetmedi mi? Yetti de artık. Yeter, bitirsin artık, bir yerde otursun. Onun emekliliği de geldi sayın vekilim” dedi.

Karal’ın ‘İmdat beyle alakası yok. Kendi isteğiyle gelmedi oraya” şeklindeki sözleri üzerine ise, Çaykur işçisi, “Çok özür dileyerek söylüyorum, zulüm etmek için mi gönderdiniz?” diye sordu.