Ve Rize’de Halk Ekmek Büfeleri Açılıyor. İşte Çalışma Saatleri

Ve Rize’de Halk Ekmek Büfeleri Açılıyor. İşte Çalışma Saatleri
Rize Belediyesi tarafından halkın kaliteli ve ucuz ekmek tüketmesi amacıyla kurulan halk ekmek büfelerinin hafta içi açılışı yapılacak.

Rize’de geçtiğimiz yıl Ramazan ayında Rize Fırıncılar Odası’nın ekmek fiyatlarında yaptığı fahiş zamlar dolayısıyla Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın gerekirse halk ekmek satışlarına başlayabileceklerini açıklamasının ardından halk ekmek projesi hayata geçiyor.

İlk etapta 8 noktada kurulan ve talep olması halinde satış noktası sayısının artırılacağı halk ekmek büfelerinin açılışı hafta içi belirlenecek günde düzenlenecek törenle gerçekleşecek.

Pazar günleri haricinde haftanın 6 günü açık olacak halk ekmek büfeleri, öğleden önce 08.15 – 12.00 saatleri arası ile öğleden sonra 13.15 – 17.30 saatlerinde açık olacak.

300 gram ekmeğin 80 kuruştan satılacağı ve günlük ekmek satışı sayısında sınır bulunmayacak Rize Belediyesi Halk Ekmek Büfelerinde Ramazan ayında pide satışlarına da yer verilecek. Büfelerde ayrıca, talep olması halinde beyaz ekmek dışındaki ekmek çeşitlerine de yer verilecek.

rize-belediyesi-halk-ekmek-bufesi-001.jpg